Vizitator paull Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Ma poti ajuta? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 (editat) eu as face ceva mult mai simplu sau cat mai simplu un emitator care emite pe lungime de unda fixa si un receptor care sa opreasca alimentarea pt 1-5 secunde se poate incerca cu ceva rx-tx sa vezi daca merge folosesc ceva de genu dar pe la vreo 500 metri cand mi se armeaza o alarma la o incinta din cauze care sunt inca ne elucidate Editat Ianuarie 5, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
Vizitator paull Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 La mine sunt 2 km. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 (editat) Da si care este problema ? Sunt destule posibilitati ,trebe doar un pic de indemanare si rabdare http://www.module-auto.ro/ro/in-lucru/radio-interface http://www.aelfo.ro/1101_1110.html Nu te uita ca nu lucreaza la distante mari, ca vor merge cu antene mai mari. Editat Ianuarie 5, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
Vizitator paull Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Telecomanda GSM o luasem in calcul,eventual ceva chituri Arduinio. Am sa incerc o chestie din meniul modemului, la care am acces din locatia mea,si poate o trateaza ca un fel de restart. Aia cu reanoire ipwan. Link spre comentariu
mielu80 Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Salut. Poate e o varianta buna un watchdog extern. Un dispozitiv conectat in LAN-ul routerului,dispozitiv ce trimite ping-uri catre un IP tinta (cel al routerului) la un interval de x sceunde. Atunci cand routerul vizat nu mai raspunde la un numar dat de pinguri (de exemlu 5 pinguri fara raspuns),watchdogul initiaza restartul (anclaseaza un releu pentru cateva secunde). Poti vedea aici despre ce incerc sa explic. Succes. Link spre comentariu
gabiunu Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) La o locatie se afla un modem de internet de la UPC . Access point-ul este conectat la acesta. ''Station'' este la vreo 2km in curtea mea.......... Presupun ca la distanta asta folosesti fibra optica plus echipamentele aferente. Daca mergi pe metoda veche, ar trebui cateva amplificatoare intermediare sau routere intermediare. Inafara de asta, problema cu restartarea o rezolvi doar apeland la UPC. E problema mai veche, care la mine nu se mai manifesta de vreo 2-3 ani... posibil si la tine sa fie doar amintire. Editat Ianuarie 18, 2015 de gabiunu Link spre comentariu
Vizitator paull Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 La distanta asta folosesc wireless....sunt doua chestii montate la inaltime,pe stalpi. Unul este setat ca ''access point'' si emite catre celalalt care este setat ''station''. Link spre comentariu
gabiunu Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 (editat) Am inteles! Din primul post nu se intelegea ca ar fi Wireless, termenul de acces point era parca folosit si la sistemele clasice iar distanta de 2km m-a cam pus pe ganduri. Oricum am cam ramas in urma cu domeniul respectiv. Daca nu ai de gand sa rezolvi problema pe alte cai si doresti sa ramai la resetarea mecanica, eu as incerca o alarma ieftina(50lei) de masina la care as mai adauga un etaj final cu 2 tranzistori la telecomanda plus o antena micuta exterioara. Editat Ianuarie 19, 2015 de gabiunu Link spre comentariu
Vizitator paull Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Totusi,sunt 2km. Link spre comentariu
oasisone Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 paull, on 20 Ian 2015 - 12:12 AM, said:Totusi,sunt 2km. Daca sunt 2 km, exista 2 variante: 1. Prin oprire prin control GSM - http://www.dipolnet.ro/controller_gsm_cu_doua_canale_gsm_grm-10_exta_free_F6915.htm - dai SMS si face click si gata. 2. Prin LAN http://www.aviosys.com/ippower.html - ca tot sunt legate la LAN 3. DIY - un arduino/raspberry PI cu releu si, varianta simpla, restart la x ore sau, la comanda prin LAN. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum