maciu1 Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 Salut!Stie cineva o adresa de pe net a unui catalod de echivalente pentru componente electronice? Eu am cautat dar nu am gasit...Si nu stiu cu ce sa inlocuiesc un SI9243...si altele.. Multumesc pt raspunsuri. Link spre comentariu
heroes Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 intra la Software de electronica si gasesti acolo.am postat ceva, sper sa te ajute. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Un datasheet nu te ajuta? Nu am gasit echivalente prin cataloagele mele :( http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 9243.shtml Link spre comentariu
heroes Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 posteaza componentele si incerc si eu sa iti gasesc.pt si9243 nu am gasit nimic inca, daca aflu ceva iti spun. Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Si9243AEY Vishay Siliconix Single-Ended Bus Transceiver FEATURES D Operating Power Supply Range 6 V v VBAT v 36 V D Reverse Battery Protection Down to VBAT w Vrei sa iti faci interfata pt diagnoza de masini huh? Mai mult de ATAT nu am reusit sa gasesc. Nu bag mana in foc ca ce scrie acolo e adevarat... PS: Cere sample-uri de la producator (numarul maxim) si o sa ai, daca problema era ca nu il gasesti de cumparat...(in cazul in care cei de la vishay dau sample-uri...) Link spre comentariu
rauldan2005 Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Pana la urma te-ai descurcat cu piesa?Si eu am nevoie de 2 SI9241 si nu gasesc nicaieri.La TME stocul e "zero" din pacate Link spre comentariu
Vizitator alinushiiitm Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Ma poate ajuta cineva va rog cu un echivalent la termistorul 96123 PH8925 de culoare alba ca nu gasesc niciunde.. este pt tv solidaire.. va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum