Vizitator axel94 Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Pentru inceput un calduros salut, sunt nou pe aici si sper ca am postat in sectiunea potrivita. Am cativa ani buni de cand sunt pasionat de boxe/muzica si tot felul , mai exact de prin copilarie de la 8-9 ani. De atunci am inceput sa ma tot informez si sa incerc nenumarate prostii .. sa imi fac singur boxe , statii etc (majoritatea esuate) .. Acum de cativa ani mai recent incep sa avansez ( din punctul meu de vedere) , desi nu ma consider deloc experimentat avansez doar cu gandul la ceva mai "maret". Revenind la titlul topicului .. Am auzit acum ceva vreme niste difuzoare ' VISATON 130 S ' si mi-am propus sa imi fac 4 boxe a cate 2 visaton-uri / boxa + tweeter. Intrebarea mea este urmatoarea .. de ce tip de tweeter as avea nevoie ca sa se completeze cat mai bine si de ce putere ? Incinta care ar fi mai buna din MDF sau PAL si ce grosime.. tinand cont ca eu le voi folosii mai mult ca difuzoare de medii.. si pe langa aceestea ce litraj ar trebuii sa ii fac.. Incinta fiind standfloor si nu inchisa. ( Stiu ca ele se calculeaza dupa parametrii , i-am pus mai jos.) Click ! Daca puteti sa imi dati niste sfaturi si sa ma lamuriti cu anumite dileme as fi recunoscator. Editat Ianuarie 4, 2015 de axel94 Link spre comentariu
tudoraudio Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Chiar acolo pe sait-ul lor gasesti ce te intereseaza (ALTO LINE). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum