Mihainic93 Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Buna ziua! detin un stabilizator de tensiune rusesc( cel din poze)(cred ca are peste 10 kg) . il pot transforma intr-un redresor auto?Daca da , cum o pot face? Va multumesc! Editat Ianuarie 4, 2015 de Mihainic93 Link spre comentariu
Electronicserver Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Daca vrei sa bobinezi http://www.elforum.info/topic/75188-redresor-automat/ Link spre comentariu
cristian1961 Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 DAca aveti noroc sa gasiti o infasurare de 16-18Vca pe acolo e bine . altfel trebuie sa il rebobinati . Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) E păcat să strici așa un stabilizator ferorezonant.Nici nu se mai fac din astea. Mai bine vinde-l și iei un redresor sau măcar îl schimbi pe un traf corespunzător. Am și eu unul asemănător și stabilizează pentru puteri maxime de 350W. Editat Ianuarie 4, 2015 de validae Link spre comentariu
Mihainic93 Postat Aprilie 6, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Nu am idee daca ar cumpara cineva asa ceva . sunt sanse sa gasesc cumparatori? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Sunt multe zone cu fluctuații rapide de tensiune unde un stabilizator chinezesc cu servomotor nu face față. Acolo un astfel de stabilizator ferorezonant e excelent. Specificați acest lucru, este important. Link spre comentariu
Mihainic93 Postat Aprilie 7, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Ce ar fi indicat sa alimentez de la acest stabilizator? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Ce ar fi indicat sa alimentez de la acest stabilizator? Orice consumator casnic sensibil la variatii mari ale tensiunii de alimentare,dar nu cu putere mai mare decit puterea pe care o poate debita stabilizatorul.Astfel risti sa-l busesti. Link spre comentariu
Mihainic93 Postat Aprilie 7, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Am inteles. multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum