Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Whirlpool AWO 9966

emy_dx

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator doru2345

salut ! si eu am nevoie de dump pentru Whirlpool 9966 si nu gasesc pe nicaieri ceva despre aceasta masina de spalat . Am inteles ca se potriveste cu AWO 9963 9965. daca faci rost de dump pentru ea anunta-ma si pe mine. Multumesc!

Revin cu precizari asupra comentului de mai sus !

Model / whirlpool 9966 6kg / 1600rotatii

Defectiunea masinii de spalat :  3 programe merg normal dar pana la final cand timpul ramane 00:00 si nu evacueaza apa , restul programelor alimenteaza cu apa 3-4 secundesi da eroare f07  , si un al treilea mod .. nu are putere sa invarta si ramane 3-4minute fara sa mai faca ceva.

Am verificat tot.. conform erorilor , am verificat si triacul, nu are probleme la condesatori , si dupa ce m.am uitat mai atent am vazut ca a fost umblat pe memorie si ma conduce cu gandul ca cineva si-a bagat nasul si nu a mai scris acelasi dump. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.

Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări