emy_dx Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Buna seara. Are cineva un dump pentru aceasta masina de spalat? Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator doru2345 Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 salut ! si eu am nevoie de dump pentru Whirlpool 9966 si nu gasesc pe nicaieri ceva despre aceasta masina de spalat . Am inteles ca se potriveste cu AWO 9963 9965. daca faci rost de dump pentru ea anunta-ma si pe mine. Multumesc! Revin cu precizari asupra comentului de mai sus ! Model / whirlpool 9966 6kg / 1600rotatii Defectiunea masinii de spalat : 3 programe merg normal dar pana la final cand timpul ramane 00:00 si nu evacueaza apa , restul programelor alimenteaza cu apa 3-4 secundesi da eroare f07 , si un al treilea mod .. nu are putere sa invarta si ramane 3-4minute fara sa mai faca ceva. Am verificat tot.. conform erorilor , am verificat si triacul, nu are probleme la condesatori , si dupa ce m.am uitat mai atent am vazut ca a fost umblat pe memorie si ma conduce cu gandul ca cineva si-a bagat nasul si nu a mai scris acelasi dump. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator. Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum