Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Antena exterioara recepție semnal wi fi la 2,5 km de emitator

Vizitator narcisluca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fulgerik

3

• ndor

2

• digix

2

• Bercu Giuliano

1

Top autori în acest subiect

• 6 luni mai târziu...
Vizitator nutzusv

buna ziua,ma ajutati si pe mine sa inteleg cum sa montez 2 routere ?unul la antena gril california amplificator si cu altul sa cobor pana jos in casa cu cablu utp?datimi va rog niste informatii!acum am net wierles de la un prietencam la 500m distanta cu un adaptor ralink de 2000mv si cablu usb de 10 m!am cumparat un router tp-link 843nd si vreau sa stiu ce imi mai trebuie sa pot sa am wierles in casa?mentionez ca am conectat routerul la antena california am avut semnal o zi ,cand an deconectat routerul din priza sau sters setarile lui care leam facut im mansarda casei cu laptopul!lamuritima cum sa montez 2 routere ?unul pe antena si unul sa fie legat la cablul utp?cum? Multumesc anticipat

Link spre comentariu
Vizitator victor ponta

Dura doua minute sa-ti explic ce si cum sa faci. Dupa ce ti-am parcurs,cu greu,intregul text postat,am hotarat sa nu te indrum catre rezolvarea problemei.

Stiu,ai scris de pe mobil/tableta si astea stau prost la capitolul gramatica. Chestie de soft.

Imi asum riscul unei sanctiuni de la moderator. Asta e.

Chiar nu va e rusine sa va exprimati in halul asta? Mai si minti ,contazicandu-te.

Ai reusit sa configurezi un router,a mers o zi,l-ai scos din priza si au zburat setarile. Acum nu mai stii nimic din ce ai facut anterior.

Te-ai resetat si tu?

Editat de victor ponta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări