leo 17 Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Cred ca numai cositor nu ti-ai dori sa ai la capatul unei rezistente de resou care se va incalzi la o temperatura peste cea de topire a cositorului. Si pana la urma de ce alte metode fata de cele enumerate? Alea ce au, sau esti un caz mai special? trebuie lasat sa incerce ) Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Eu aveam o metoda pentru cositorirea nichelinei. Se aseaza firul de nichelina pe o pastila de aspirina si se aplica cu letonul cositor pe fir.Adera foarte usor in acest fel. ATENTIE ! fumul degajat este toxic , lucrati intr-un mediu ventilat. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Eu am reusit cu sudura in puncte, un fir ceva mai gros decat nichelina folosind un traf de microunde Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 La terminalele elementelor rezistive de incalzire e bine sa se faca vreo cateva " spire " din surplusul terminalelor , nu sa se scurteze . Apoi spirele se turtesc si se rasucesc , gen conductor multifilar . Rezistenta de contact va fi foarte mica ( mai multe fire in paralel ) , si punctul de conexiune " rece " . De aici se poate pleca mai departe in circuit cu orice metoda . Chiar cositorire ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum