Toni Marginean Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 V-am raspuns pe MP. Stima! Link spre comentariu
alexfloca Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 up! Link spre comentariu
alexfloca Postat Septembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2016 up! Link spre comentariu
alexfloca Postat Septembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 up Link spre comentariu
alexfloca Postat Septembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2016 up! Link spre comentariu
vali2006 Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Am HC90 cu monitor , unitate floppy , diskete ( 10-12 buc) si un casetofon commodore adaptat + casete . Link spre comentariu
alexfloca Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 salut vali, la ce pret te-ai gandit pt. pachetul asta? Link spre comentariu
Vizitator mmgserver Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Bună seara,un HP 200 lx perfect functional vă interesează? Merge perfect doar ca nu mai am capacelul de la baterie. O seara faina Link spre comentariu
alexfloca Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 buna seara, am discutat si pe mail. din pacate nu, estetic nu arata prea bine. Link spre comentariu
anuntul_dv Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 (editat) 2 unitati cu win 96 arata impecabil complete o sa le bag si in priza.https://postimg.org/gallery/34ezbafi2/3dbe9686/ Editat Noiembrie 11, 2016 de anuntul_dv Link spre comentariu
alexfloca Postat Noiembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 salut anuntul_dv sunt putin cam noi pt. gusturile mele ) sunt sigur insa ca vor gasi un stapan nou care sa se bucure de ele Link spre comentariu
thebluefox Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 La multi ani! Daca gasesti prin poduri, debarale, beciuri, dulapuri, casa bunicilor, etc. calculatoare din anii ´70 - ´80 acest anunt este pentru tine! Daca ai un P II,III sau IIV atunci pune un anunt la vanzari, sigur se gaseste altcineva interesat. Caut calculatoare, monitoare, imprimante, tastaturi si alte periferice IT cat mai vechi pentru colectia mea, nu ezitati sa trimiteti tipul, modelul si daca se poate o poza cu calculatorul. Va rog sa NU OFERITI calculatoare mai tinerele de gen Pentium II,III,IV si alte cele pentru ca nu ma intereseaza. Orice calculator romanesc sau rusesc se incadreaza cu siguranta De asemenea, va rog precizati localitatea voastra si pretul dorit (sau donatie / schimb - pentru schimburi am o gramada de pc-uri vechi dar si componente noi) Salut, stiu pe cineva din Ploiesti care are ceva calculatoare vechi, posibil si un 286. Daca imi spui cum poate lua legatura cu tine sau eventual iti trimit nr. de telefon pe privat. Link spre comentariu
thebluefox Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Am asa ceva, IBM, 286. Miniaturi atașate[*] Salutare, l-ai vandut? Link spre comentariu
traienus Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 buna seara am niste mousi mai vechi : daca va intereseaza va rog sa-mi spuneti o seara buna va doresc Link spre comentariu
miclovan Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 (editat) Salutare ! Cat oferiti pentru placile hardware ale unui sistem I.C.E Felix Student XT perfect functionale ? Mesaj pe PM. Stima. Editat Noiembrie 18, 2016 de miclovan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum