Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar calculatoare - computere foarte vechi

alexfloca

Postări Recomandate

salut,

merci de oferta dar am deja 2 bucati :)

daca e cineva interesat pot oferi unul la schimb

si daca tot veni vorba de schimburi, lista e lunga:

functinale: osborne 1, macintosh portable, macintosh IIsi, apple IIc, spectrum 2+, clona ibm 5155, amstrad nc100 si altele...

nefunctionale: epson hx20, olivetti m10, si altele..

De la cele nefunctionale m-ar interesa tastatura anumitor modele...

Link spre comentariu

naicul1951: multumesc de oferta dar.... e cam nou pt. mine..

thebluefox: sorry dar prefer sa le dau cuiva care se bucura de ele si eventual incearca sa le repare sau sa le tin eu ca si piese de schimb, e pacat sa fie macelarite....

Link spre comentariu

naicul1951: multumesc de oferta dar.... e cam nou pt. mine..

thebluefox: sorry dar prefer sa le dau cuiva care se bucura de ele si eventual incearca sa le repare sau sa le tin eu ca si piese de schimb, e pacat sa fie macelarite....

Nu și atunci când din ele se naște o tastatură custom. De fapt vroiam să cumpăr numai tastatura, iar restul pieselor să fie folosite în alte sisteme.

Link spre comentariu

interesanta ideea cu tastaturi custom :)

cred ca am undeva o punga plina cu tastaturi din laptopuri (286-486), te intereseaza?

Dacă pot să le văd. S-ar putea să intereseze și pe alții.

Link spre comentariu
Vizitator ngusdoobkair

Doua floppy disk si Doua HDD din laptop-uri 486. Si cred CA am si placile de baza + CPU. Suna interesante? DACA da le caut si iti spun modelele la fiecare.

Link spre comentariu
Vizitator mmgserver

Schimb sau vand HP Jornada 620 LX versiunea QWERTY, perfect functional si in stare buna!

Vine insotit de alimentatorul original HP, stilus original,cablu serial HP, baterie incorporata si card de memorie compact flash Pretec de 32MB.

Poze gasiti aici: https://goo.gl/photos/uYiHR9hVDAx4mdms8

Schimb cu Epson PX-8 Geneva functional sau Epson HX-20 functional sau Atari Portfolio functional sau NEC PC8201A functional sau Amstrad PPC512/640 functional.

Multumesc

Editat de mmgserver
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări