AFCtin Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) Buna seara, lucrarea are peste 600 pagini. Nu o am acum langa mine sa va spun exact. Cu stima, Antonio Editat Martie 3, 2018 de AFCtin Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 (editat) La 3/1/2018 la 14:15, icar a spus: Cu ceva timp in urma am provis ca va dau schitele unui motor pulsoreactor, similar cu cel de le rachetele V1. Luat de treaba, am cam uitat. Cu scuzele de rigoare, despre asta e vorba. Pagina provine fie din revista "Stiinta si Tehnica", fie, mai degraba, din revista "Sport si Tehnica". Anul, nu-l mai stiu, dar trebuie sa fie dinainte de 1970, pentru ca atunci a aparut revista "Tehnium" in locul revistei "Sport si Tehnica" . M-am apucat, la acea vreme, de constructie dar, din motiv de scule si materiale, am renuntat. Pagina, am gasit-o intimplator, prin "arhiva" mea, undeva prin anii '90. Sper sa se poata citii. P.S. Da, se poate citi foarte bine! Revista Tehnium a aparut in '70,daca bine-mi aduc aminte. Editat Martie 3, 2018 de GEO 53 BN 1 Link spre comentariu
AFCtin Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Acum 17 ore, AFCtin a spus: Buna seara, lucrarea are peste 600 pagini. Nu o am acum langa mine sa va spun exact. Cu stima, Antonio Buna ziua Lucrarea are 694 pagini editata la EDITURA MILITARA A MINISTERULUI FORTELOR ARMATE ALE R.P.R. Bucuresti 1959 Link spre comentariu
AFCtin Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Buna seara Ceva la scara mai mare: Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 4, 2018 Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Foarte interesant principiul pulsoreactorului postat de @icar ! Supapa de admisie este o lamela de otel ce functioneaza pe principiul muzicutei ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Da, exact pe principiul muzicutei functioneaza. Link spre comentariu
one Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 On 1/3/2018 at 1:15 PM, icar said: Pagina provine fie din revista "Stiinta si Tehnica", fie, mai degraba, din revista "Sport si Tehnica". Asta o gasisem si eu, exact acelasi articol. Link spre comentariu
mihai pastrav Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Fabricat in Romania ! Dupa documentatie englezeasca . http://youtu.be/EJnugOmvzL0 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum