Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv nokia

bubusmecherul

Postări Recomandate

am primit acest tv nokia 5521 ps vt ideal color,cu componente TDA8372A, SAA1289D-R632,TDA3561A,TDA3590D,cu defectul,,sunet este,dar imagine rosu cu cursa inversa,si la cateva secunde se schimba culoarea in verde,albastru,cand iar rosu,si tot asa,daca  misc placa TK de la tub se schimba culorile mai rapid,dar tot cu cursa inversa si fara imagine,am schimbat cei doi condesatori de pe TK,si aproape toti din sursa si de pe langa traf,ce sa mai verific, si ce sasiu este,va rog ma ajuta careva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

20

• Florinel TV

6

• santamihai

4

• codrut

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am relipi toata placa tkdom dan,am gasit o rezistenta pe placa tk,si anume R04, ce este pe bara regulatorului de G2,care mi se pare ca este defecta stiti cumva ce rezistenta este,ce valoare aceasta rezistenta.

un manual service va rog,de unde descarc

Link spre comentariu

ok,am puso inapoi,asa este cum ati spus,am lipit toata placa TK,tensiuni este pe placa de TK,  12v,187v,g2=300v,G1=-4,50v,aceste tensiuni sant,dar de ce nu vrea sa dispara acea cursa inversa pe fond albastru,cand rosu cand mov,si mai multe culori se schimba,va rog.

Link spre comentariu

ce echivalent are bf420 si s671t,acest sant pe placa TK.si am gasit unul din cei trei s671t,ce echivalent are va rog mult.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

Da, merge. Schimba-i pe toti 3 daca vrei sa faci treaba buna. Vezi ca finalii video nu se ard chiar degeaba, posibil tensiune video marita sau descarcari in interiorul tubului.

Eu imi aduc aminte ca ai mai avut acest defect, chiar nu vrei sa inveti si tu ceva sau condsideri forumul un fel de gogle specializat ?

Editat de modoran
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări