Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

beko elektronik xla190r-7 meniu service

vasile eugen

Postări Recomandate

Salutare si la multi ani.Dupa  cum este  trecut in titlu  as  avea nevoie  de  codul de intrare la aceasta placa  de baza  .Am  inlocuit alt model de display si  trebuie facute corecti pe verticala.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

6

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Displeiul care era original pe tv Area seria T260xw03 v2 am incercat cu  display m236H1-L01  si display de monitor de 19 inchi.Imaginea este  la  fel .Am sa incerc sa pun si o poza.In  meniu service aveam  la selectie panel 19AU1 pentru displeiul care il am cu acel cod..Coduri care le am la  aceasta sectiune "Panel" sunt 26-Au11,19-BE3,32-LP-7,20-BOE3,32HT1,19BOE1,32LP10 si  mai sunt.Legaturile le am facut dupa  tabele.

Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Ursu

BEKO ELEKTRONIK - XLA190R-4 cine are aceasta placuta logica??

BEKO ELEKTRONIK - XLA190R-4 am nevoie de aceasta palcuta logica ..0755304072 rog urgent sa ma contacteze

Link spre comentariu

BEKO ELEKTRONIK - XLA190R-4 cine are aceasta placuta logica??

BEKO ELEKTRONIK - XLA190R-4 am nevoie de aceasta palcuta logica ..0755304072 rog urgent sa ma contacteze

Salut.Ai un mesaj pe privat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări