en Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Sa fii sanatos si sa te bucuri pana la adanci batraneti de "cuibusorul tau de nebunii"!! Link spre comentariu
Vizitator vasi mihalca_235063 Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Salutare, Well dupa doi ani de cand am strungul, weekendul asta am facut primele miscari ca si cnc cu spindle sincronizat. A durat mult mai mult decat m-am asteptat..intre timp mi-am luat si TIG-ul Acum mai ramane sa invat gcode. M-am jucat cu g76 am incercat o filetare, sincronizarea cu spindle-ul e ok...insa mai am de invatat cum sa-l configurez pana sa pot face filmari! Un scurt istoric in imagini puteti vedea in linkul de mai jos: https://goo.gl/photos/5fADHq2FAnTTQ5EE8 Enjoy! Link spre comentariu
Vizitator vasi mihalca_235063 Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Si intr-un final am reusit sa fac si primul filet! Nu avea nici un scop filetul in sine, voiam doar sa testez sincronizarea spindle-ului cu Z-ul chiar si cand variaza viteza Link spre comentariu
gustibus Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Felicitari pentru reusita. Link spre comentariu
Vizitator Laszlo Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Faina realizare! Placa cu FPGA este dedicata pt controlerele de motor sau este o placa de dezvoltare cu uz general? Ruleaza linux pe Spartan? Cat de complicata a fost partea de programare? Interfata cu PC este LAN? Mersi Link spre comentariu
Vizitator vasi mihalca_235063 Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 In filmarea respectiva era pe port paralel. Acum am trecut la Mesa 7i76e, este pe ethernet. Placa este dedicata pentru asa ceva, o sa gasesti detalii despre ea. Linux ruleaza pe pc nu pe placa. Doar ca trebuie versiunea de kernel realtime pentru ca-i comunicarea pe ethernet. Cam asa arata control box-ul inauntru: https://goo.gl/photos/rGUhZwXH7ANy7MRj9 Nu e nici o programare, mai mult configurare, setari, etc. Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Bravo ai muncit un pic dar ai si rezultate pe masura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum