Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tableta AX4Nano lipsa conecsiune la internet

Vizitator corneld

Postări Recomandate

Vizitator corneld

LA MULTI ANI TUTUROR!

Am primit de la rds-rcs aceasta tableta,(3G, wi-fi hotspot, wi-fi b, g, n, wi-fi direct, SO: Android 4.2 Jelly Bean), impreuna cu sim-ul aferent. La domiciliu, unde posed si router wireless ma pot conecta la internet fara probleme. Acelas lucru se intimpla si afara, in fata blocului si imi vede toate retelele wi-fi active din zona (fara a folosi conexiunea  la routerul propriu). Uneori mai iau aceasta tableta la serviciu, dar biroul fiind undeva la demisol, nu am semnal deloc si deci nu ma pot conecta la internet. Am tel. cu sim de la acelas furnizor de servicii, care se conecteaza la internet, deci am semnal (mai greu, dar se conecteaza). Am scos sim-ul din tel. si l-am introdus in tableta, dar tot nu am semnal. Am introdus sim de la Vodafone si internetul functioneaza normal, tinind cont de locatie. Sa inteleg ca antena telefonului este mai performanta decit a tabletei? Exista vreo posibilitate sa cresc puterea semnalului, folosind sim-ul digi, pentru a accesa internetul, sa nu mai fiu nevoit sa ies in curtea imobilului? Sau exista vreo aplicatie care sa ma ajute in aceasta problema? Mentionez ca in imobilul in care lucrez nu exista conexiune la internet (doar intranet). Pot folosi vreun dispozitiv anume pentru amplificarea semnalului?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări