Fany22 Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Salut si La Multi Ani tuturor pe 2015!... cer scuze,posibil sa fii gresit poate topicul sau sa fie deja tratat acest subiect(eu din cate am cautat,nu prea am gasit nimic!)....as dori daca ma puteti ajuta,am mai multe brelocuri RFID pentru interfon scara si nu le mai pot folosi,...boala lor "CAZATURILE"....pentru inceput se smulge un capat din bobina,nici cu lupa nu-l mai gasesti!...fiind puternic impregnate cu un lac,...daca incerci sa scoti capetele pentru a le lipii la CIP,...ai surpriza sa scoti mai multe capete,...in final nu mai merg!..OK!...atunci m-am hotarat sa construiesc eu bobinele,am cautat pe net,am gasit mai multe variante...si NIMIC,dupa ce le-am bobinat destul de strans,inversand chiar capetele bob.-NIMIC! Nu inteleg ce nu merge (partea proasta e ca trebuie sa cobor de fiecare data,pentru a incerca RFID! )...acum eu va intreb,se poate realiza si in regim amatoricesc?...fiind o frecventa destul de inalta,posbil sa puna probleme... Astept sugestii,si va multumesc! Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 De unde stii ca acele brelocuri merg pe 125 KHz ? Link spre comentariu
Fany22 Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 De unde stii ca acele brelocuri merg pe 125 KHz ? din cate m-am documentat,interfoanele ELECTRA au aceste tag-uri de proximitate pe 125Khz... Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Puneti va rog daca se poate, o poza-doua cu interiorul "brelocului". Cred ca de asta e vorba si la Dvs: http://www.spy-shop.ro/tag-de-proximitate-rfid-electra-tag-elt-300.html Editat Ianuarie 3, 2015 de Spitfire Link spre comentariu
Fany22 Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Puneti va rog daca se poate, o poza-doua cu interiorul "brelocului". Cred ca de asta e vorba si la Dvs: http://www.spy-shop.ro/tag-de-proximitate-rfid-electra-tag-elt-300.html astea sunt: Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Ar trebui masurata capacitatea condensatorului incercuit cu rosu, ca sa aflam ce valoare are inductanta pentru 125KHz. Editat Ianuarie 3, 2015 de Spitfire Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Costa 1.6 Lei + TVA bucata si culori pe alese. Mai merita reparat ? http://www.yli.ro/control-acces-si-pontaj/cartele-si-taguri/tag-de-proximitate-rfid-125khz.html Link spre comentariu
Fany22 Postat Ianuarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Ar trebui masurata capacitatea condensatorului incercuit cu rosu, ca sa aflam ce valoare are inductanta pentru 125KHz. dupa o masurare empirica ,C=0.55-0.6nF. Costa 1.6 Lei + TVA bucata si culori pe alese. Mai merita reparat ? http://www.yli.ro/control-acces-si-pontaj/cartele-si-taguri/tag-de-proximitate-rfid-125khz.html da,multumesc,ma gandeam si la varianta asta...dar acolo pretul este pt. 100buc.....voi vedea . Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Este pretul pe bucata, eu am cumparat si sub 10 bucati. 1 Link spre comentariu
Fany22 Postat Ianuarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Este pretul pe bucata, eu am cumparat si sub 10 bucati. da,este cea mai buna varianta,cat ma ajunge transportul? Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 In jur de 25-30 Lei cu Fancourier, plata ramburs. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Acelea de cumparat au codul care trebuie la locatia respectiva gata programat, sau care-i faza? Pentru capacitatea de 560pF si f=125Hz avem nevoie de L=2,89mH. Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Se inroleaza in sistem cele noi. Ori exista un tag master cu care dai si urmatorul citit se inroleaza automat, ori alta procedura soft. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Am inteles...multumesc. Chiar ma intrebam cum se procedeaza. In cazul acesta nu merita reparatia. Link spre comentariu
Fany22 Postat Ianuarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 In jur de 25-30 Lei cu Fancourier, plata ramburs. nsp...costa transportul mai mult decat ele,dar varianta postei, nu are? Acelea de cumparat au codul care trebuie la locatia respectiva gata programat, sau care-i faza? Pentru capacitatea de 560pF si f=125Hz avem nevoie de L=2,89mH. nu stiu cum sunt cele noi,posibil ...dupa aceea sa fie programate....L=2.89mH,din pacate nu am LC-metru,dar unde as putea sa gasesc un exemplu de bobina asemanatoare? Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum