Vizitator Al3xandru Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Pot sa adresez si eu o intrebare aici pentru a nu mai deschide un topic? Am luat un receiver de satelit universal (fara antena) din necunostinta si comoditatea de a intreba inaine... Atasez si o poza. Nu prind toate canelele care sunt in contract UPC, tot pe un TV Panasonic Quntrix, din 2002. Am crezut ca imi v-a mari banda si voi prinde mai multe programe, dar nu e asa. Nu pot sa fac nici macar trecerea prin el, la ANT IN si iesire prin scart la TV. In fine, consider ca e bun doar cu antena, dar sunt putin retinut deoarece receiver-ul e din Germania. Ar functiona daca i-as atasa o antena? Macar pentru cabana...2-3 programe. Link spre comentariu
Vizitator Al3xandru Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Ma poate ajuta cineva va rog? Link spre comentariu
naetv Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 (editat) Pot sa adresez si eu o intrebare aici pentru a nu mai deschide un topic? Am luat un receiver de satelit universal (fara antena) din necunostinta si comoditatea de a intreba inaine... Atasez si o poza. Nu prind toate canelele care sunt in contract UPC, tot pe un TV Panasonic Quntrix, din 2002. Am crezut ca imi v-a mari banda si voi prinde mai multe programe, dar nu e asa. Nu pot sa fac nici macar trecerea prin el, la ANT IN si iesire prin scart la TV. In fine, consider ca e bun doar cu antena, dar sunt putin retinut deoarece receiver-ul e din Germania. Ar functiona daca i-as atasa o antena? Macar pentru cabana...2-3 programe. ala este un receptor satelit ( model mai vechi ce nu are posibilitatea de a receptiona canalele HD ) care merge cu antena satelit ( farfurie ) - depinde ce semnal aveti de la upc - cablu sau antena satelit , daca aveti cablu este inutilizabil . cu o antena satelit posibil sa prindeti ceva posturi ,la liber orice receptor merge numai cu antena : satelit , terestru sau cablu - in nici un caz fara antena Editat Iulie 22, 2015 de naetv Link spre comentariu
Vizitator Al3xandru Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 (editat) Multumesc frumos pentru raspuns, am analogic prin cablu. In camera alaturata este un media box cu cartela, ma gandeam ca pot face acealasi lucru cu acesta. Acesta e bun pentru o cabana sau casa la tara sa ai cateva posturi gratis gandesc eu, ramane sa iau antena, ca de cumparat nu stiu cine ar cumpara asa ceva mai ales ca nu prinde HD. 62 de lei nu e mare pierdere ;) Editat Iulie 22, 2015 de Al3xandru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum