cosmin65397 Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 La Multi Ani !!!! Detin un TV color ,cei drept,mai vechi cu tub Panasonic TC-26B3EE ce are doar 30 canale,exista posibilitatea de a-i mari numarul acestora? Am desfacut capacul din spate si m-am uitat la selector ( ENV-79801F2) dar nu am gasit mare lucru despre acesta. Pot schimba cu un selector cu acelasi numar de pini ,hiperband ,(tinand cont de tensiunea de alimentare) astfel incat sa cresc numarul de canale? Se merita sa fac acest lucru? nu as vrea sa renunt la el din cauza imaginii bune pe analogic... Link spre comentariu
Electronicserver Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 http://www.elforum.info/topic/16943-panasonic-tc-26b3ee/ Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 daca tensiunile de alimentare sunt compatibile atunci da spor si bafta Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Nici o dansa sa mărești numărul de programe memorare. Link spre comentariu
cosmin65397 Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Multumesc tuturor pt raspunsuri. Varianta cu tuner extern pica iar daca prin schimbarea selectorului chiar hiperband nu stie decat 30 canale memorabile mai bine il las asa sau il dau cuiva care are timp sa mestereasca si vrea sa scoata din el mai mult. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Multumesc tuturor pt raspunsuri. Varianta cu tuner extern pica iar daca prin schimbarea selectorului chiar hiperband nu stie decat 30 canale memorabile mai bine il las asa sau il dau cuiva care are timp sa mestereasca si vrea sa scoata din el mai mult. pai daca tv este bun si merge ok de ce nu trageti o antena satelit si aveti toate programele Link spre comentariu
cosmin65397 Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Pt ca televizorul nu stie decat 30 canale si atat ,am abonament de la upc iar acest tv il tin intr-unul din dormitoare si il folosesc rar ,pe analogic am 45 de programe iar televizorul doar 30 memoreaza atat are maxim...imaginea este ok dar nu mai imi bat capul sa-l modific desi imaginea este foarte buna. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Se poate memora decat canalele care prezinta interes din partea dvs. !! Link spre comentariu
cosmin65397 Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Asa l-am si folosit ,am pus doar programele care mi-au placut. Daca ar fi fost posibil sa-l fi facut macar cu 50 de canale l-as fi folosit si pe receiver digital...l-am pus la vanzare din pacate....asta e Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 folosirea pe av nu mai are treaba cu nr de programe,acestea se schimba din receptor Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 folosirea pe av nu mai are treaba cu nr de programe,acestea se schimba din receptor pai eu ce am spus dar sint care nu stiu asta este Link spre comentariu
cosmin65397 Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Baieti stiam de varianta cu tuner extern,am spus din start ca aceasta varianta este exclusa,antena satelit la fel. Initial am crezut ca pt 20-50 lei cat ar fi costat un selector l-as fi putut face dar nu i-as fi crescut numarul de canale.O sa vad ce fac cu el iar daca il pastrez probabil ca voi folosi tuner extern. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Da,asta ati crezut initial,dar simpla schimbare a selectorului NU mareste numarul de programe memorabile din softul ....procesorului(memoriei) dupa caz!!! Cu alte cuvinte;atat ''poate'' televizorul;asa a fost construit la vremea lui..... Editat Ianuarie 3, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Eu am spus de la început asta. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Eu am spus de la început asta. da asa este nu poti sai modifici procesoru dar eu am zis de antenaaaa satelit care are programele pe antena si televizoruuuu merge ca monitor numai pe av ceiii asa greu de intelesss? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum