Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Panasonic TC-26B3EE marire canale?

cosmin65397

Postări Recomandate

La Multi Ani !!!!

Detin un TV color ,cei drept,mai vechi cu tub Panasonic TC-26B3EE ce are doar 30 canale,exista posibilitatea de a-i mari numarul acestora? Am desfacut capacul din spate si m-am uitat la selector (  ENV-79801F2) dar nu am gasit mare lucru despre acesta. Pot schimba cu un selector cu acelasi numar de pini ,hiperband ,(tinand cont de tensiunea de alimentare) astfel incat sa cresc numarul de canale? Se merita sa fac acest lucru? nu as vrea sa renunt la el din cauza imaginii bune pe analogic...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin65397

12

• dan cod

7

• Florinel TV

4

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc tuturor pt raspunsuri. Varianta cu tuner extern pica  iar daca prin schimbarea selectorului chiar hiperband nu stie decat 30 canale memorabile mai bine il las asa sau il dau cuiva care are timp sa mestereasca si vrea sa scoata din el mai mult.

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pt raspunsuri. Varianta cu tuner extern pica  iar daca prin schimbarea selectorului chiar hiperband nu stie decat 30 canale memorabile mai bine il las asa sau il dau cuiva care are timp sa mestereasca si vrea sa scoata din el mai mult.

pai daca tv este bun si merge ok de ce nu trageti o antena satelit si aveti toate programele 

Link spre comentariu

Pt ca televizorul nu stie decat 30 canale si atat ,am abonament de la upc iar acest tv il tin intr-unul din dormitoare si il folosesc rar ,pe analogic am 45 de programe iar televizorul doar 30 memoreaza atat are maxim...imaginea este ok dar nu mai imi bat capul sa-l modific desi imaginea este foarte buna.

Link spre comentariu

Asa l-am si folosit ,am pus doar programele care mi-au placut. Daca ar fi fost posibil sa-l fi facut macar cu 50 de canale l-as fi folosit si pe receiver digital...l-am pus la vanzare din pacate....asta e 

Link spre comentariu

Baieti stiam de varianta cu tuner extern,am spus din start ca aceasta varianta este exclusa,antena satelit la fel. Initial am crezut ca pt 20-50 lei cat ar fi costat un selector l-as fi putut face dar nu i-as fi crescut numarul de canale.O sa vad ce fac cu el iar daca il pastrez probabil ca voi folosi tuner extern.

Link spre comentariu

Da,asta ati crezut initial,dar simpla schimbare a selectorului NU mareste numarul de programe memorabile din softul ....procesorului(memoriei) dupa caz!!! Cu alte cuvinte;atat ''poate'' televizorul;asa a fost construit la vremea lui.....

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Eu am spus de la început asta.

da asa este nu poti sai modifici procesoru dar eu am zis de antenaaaa satelit care are programele pe antena si televizoruuuu merge ca monitor numai pe av ceiii asa greu de intelesss?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări