digix Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 Vreau sa cumpar aceasta statie cu aer cald pentru lucrari ocazionale acasa. Am vazut mai multe variante dar asta pare a fi mai bine lucrata, iata un review: Inainte sa dau click pe finalizare comanda as vrea ceva pareri de la cei care au lucrat cu statia asta, eventual o recomandare pentru altceva la un buget de ~ 100 euro. Exclud din start variantele cu letcon inclus. Multumesc ! Link spre comentariu
dorofteius Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 Cu pompa de aer e mai in regula. Eu vad mai bine gordak 850. Am una de 10 ani. Merge brici, iar piese de schimb ai pe tot gardul la pret de nimic. Mie mi se pare kitsch asta cu ventilatia in maner. Poate doar parerea mea, dar singura care am avut-o cu ventilator, a parlit rezistenta de 2 ori in 3 luni si a ajuns la pubela. Link spre comentariu
keenox Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 (editat) Eu am un Lukey 852d+, care are si statie de lipit normala. E tot pe la 100e Statia Pro's kit seamana foarte tare cu asta, daca nu e chiar aceeasi: Vezi si in descriere: "WARNING: One unit has been found to have been dangerously mis-wired: http://www.eevblog.com/forum/general-..." Editat Ianuarie 1, 2015 de keenox Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Părerea mea ca e jucărie.Ce motor poate fi in mânerul ala?Eu nu as lua așa ceva.Mai bine un gordak. Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Gordak sau Lukey pe care o tot forjez si eu de ani buni fara probleme sunt ok dar totusi analogice. Proskitul asta este cu microcontroler, procese controlate PID, alta liga. Sunt multe din seria 858D pe piata, ATTEN, W.E.P, BAKU, SAIKE, YIHUA, YOUYUE ... mai stie cineva cine pe cine a copiat ? Pentru folosire ocazionala acasa, la mici reparatii sau proiecte smd, fara sa-mi ocupe 1/4 din masa de lucru eu zic ca la ce gasim in .ro n-are rival. Daca mai punem in balanta si faptul ca este fabricata in Taiwan unde calitatea inca mai conteaza am sa dau click pe finalizare comanda. Link spre comentariu
Vizitator Marius Nistor Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 de unde o cumperi statia si la ce pret? eu ma gandeam sa imi i-au una din asta http://roelectro.ro/forrasztas/paka-allomas/ss-601f-kezi-forrolevegos-smd-forrasztoallomas Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 De la Adelaida, mi-au dat termen de livrare 4 saptamani, am anulat comanda. Tot mai multe magazine on-line vand ce n-au. Momentan sunt cam nehotarat dar ma cam uit la asta: http://www.tme.eu/ro/details/at850d/statii-cu-aer-cald/atten/# Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Eu daca ar fi sa aleg as alege cea de la TME clar. Link spre comentariu
Vizitator Marius Nistor Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 incearca aici http://roelectro.ro/forrasztas/paka-allomas/ss969b-forrolevegos-smd-forrasztoallomas-ac-230v-700w eu mi-am luat o statie de lipit pro'skit ss-207b si sunt foarte multumit de ea uite aici un link filmat de mine Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Da numai ca asta nu este cu aer cald. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Sincer si eu vreau sa achizitionez o statie de aer cald pentru service, am una Ayoue de vreo 2-3 ani si merge bine, parca nu as mai da bani pe una cu diafragma mi se pare ca face prea mult zgomot si nu ii vad rostul plus ca este mare, iar letconul este execrabil. M-am orientat si eu pentru una dinasta cu turbina in maner, dar inca nu sunt decis. Daca aveti ceva sfaturi pentru a imi usura cautarea... bugetul este tot asa in jur de 450 lei, dar daca este ceva sa merite pot mari. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Nu cred ca cea cu turbina in maner nu face zgomot.La 450 de lei nu ai cum sa cumperi o statie cu pompa rotativa cum e wellerul de ex.Aia SH peste 2000 de lei daca gasesti la banii astia.Si aceea face zgomot spun pentruca am si WMD3 si WMD1 Link spre comentariu
slave2anubis Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Nu am zis ca nu face zgomot deloc, am zis doar ca va face mai putin ca una cu diafragma. Corect daca ai bani sa investesti sunt stati cu aer cald gen Hakko FR801 care este cumva muza tuturor celor chinezesti, o poti gasi pe la ~800E, problema este ca eu nu am si nici nu ii vad rostul in contextul meu, am reusit sa fac totul cu Lukey 852D care il detin. Daca va uitati la videoclipurile postate mai sus, varianta ProS Kit mi se pare mai bine facuta, partea electronica, fata de cea de la Atten, oricum firma Atten este o mare porcarie, am avut un letcon de la ei care a costat destul de mult si a fost execrabil, deci produse scumpe calitate p@@a. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum