Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Ce rezistenta are tranzistorul Q801 din sursa intre terminale? mosfeturile cind se ard se duce in scurt intre toti pini Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Va salut pe totii. Am un monitor beno fp557s ,dupa15-30 minunte dispar datele si apare intermitent marca monitorului .Dupa o perioada revine apoi dispare iar .MA POATE AJUTA CINEVA ? Mentionez ca pc este functional. Va multumesc anticipat. ș Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 L-ai desfăcut?Lipituri aiurea sunt?tensiunile pe MB? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 probabil probleme cu sursa verifica conzi din sursa cu eser Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Va salut cu respect. Va rog sa ma ajutati cu schema televizorului PANASONIC TX-21JT2P. Mai am si un aspirator la care sa dus regulatorul de turatie. Iam scos placa cu circuite iar pe integrat nu se cunoaste inscriptia. Modelul este VINCHI-CLASSIC. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Google este in revizie? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 panasonic tx-21jt2p sch - ElektroTanya Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 S.O.S va rog in continuare cu circuit electronic a aspiratorului VINCHI-CLASSIC il am de 8 ani si a mers ireprosabil.Acum sa dus circuitul integrat di regulatorul de turatie.Tin sa-l repar neaparat pentru ca acest regulator comanda motorul silentios.As putea sa-i pun alt regulator care comanda motorul in fct. de potentiometrul, dar e altceva. Va multumesc mult. Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Iulie 12, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2015 Salutare cu respect. Am o statie de lipit mai veche, cred ca e poloneza sau turceasca. Am vrut sa ii schimb varful iar cand am vrut sa il scot, din cauza deformarii am spart rezistenta. Stie cineva unde pot gasi sau schimba cu un alt maner de la alte statii compatibile. Statia are inscriptia: C.E.L.T.3 de 50W Va multumesc mult. Am revenit cu o poza, nu e foarte clara, dar va poate fi de ajutor. Multumesc. Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Iulie 12, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2015 Rezistenta sa spart cand am incercat sa scot varful uzat. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Greu vei gasi,poate doar adaptat alt letcon.Daca e cu termocupla K din astea se gasesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum