Black Death Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 Buna dimineata am un subwoofer klipsch fabricat in SUA Aici am gasit de vanzare dar e la scala II si e ceva $$$$$$$$ http://www.ebay.com/itm/Klipsch-4-La-Scala-ll-speakers-Klipsch-Center-Channel-S-W-Receiver-/251759620289?pt=Speakers_Subwoofers&hash=item3a9e0af0c1 Al meu a fost folosit un discoteca din 1993 pana in 2005 dar wooferul era ars de cand l-am cumparat(de 8 luni il am si am dat 100 de lei pe incinta ,discoteca s-a inchis si sa cam vandut tot dar cum "cu rusinea mori de foame" am intrebat daca au vreo incinta de 18 si a zis sa ma duc sa aleg dar la scala era cea mai buna restu erau deshucheate adica numa ca nu se inprastiau) era modificat (difuzorul original era aruncat prin podul discoteci) ---cand l-am desfacut avea un difuzor de 1000w pe 8 oameni de 18 inchi avea dupa mine 6-7Kg diful, magnetul era mai mare cu 2-3 degete decat cel din poza (nu e acel dif dar ma refer la magnet) acum diful e la fier vechi era ars ---cutia cu difuzorul de inalte nu l-a avut era pus separat deasupra pe sateliti decu cheat sub-ul il am acum pe el am un difuzor dbs de 140w minimali 200 maximali 210w muzicali tot pe 8 ohm dar de 15" Link spre comentariu
Black Death Postat Ianuarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 la difuzorul dbs sensibilitatea e de 92db bobina este de 2.5cm garnitura de cauciuc cadru fier volum de aer dislocat 117.6l amplitudinea membranei e de 2cm (cand memdr. este in interior si pana in exterior) miscarea maxima este de 3cm magnet 35 oz frecventa 25Hz-3KHz impendanta 8ohm grautate 1.3Kg Link spre comentariu
Black Death Postat Ianuarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 as vrea sa stiu fracventa de rezonanta a subwooferului si daca ii pot pune un difuzor de 500w pe 8ohm (dibeisi ps1805) diful original avea 150w Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Daca tot ai avut ocazia sa poti lua difuzorul original de ce nu l-ai luat si sa incerci sa il repari si sa aduci Klipsh-ul la starea initiala ? Link spre comentariu
Black Death Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 nu avea membrana era doar magnetul si cosul ce mai puteam face cu el? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum