Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Klipsch La Scala I

Black Death

Postări Recomandate

Buna dimineata am un subwoofer klipsch fabricat in SUA

Aici am gasit de vanzare dar e la scala II si e ceva $$$$$$$$ http://www.ebay.com/itm/Klipsch-4-La-Scala-ll-speakers-Klipsch-Center-Channel-S-W-Receiver-/251759620289?pt=Speakers_Subwoofers&hash=item3a9e0af0c1

Al meu a fost folosit un discoteca din 1993 pana in 2005 dar wooferul era ars de cand l-am cumparat(de 8 luni il am si am dat 100 de lei pe incinta ,discoteca s-a inchis si sa cam vandut tot dar cum "cu rusinea mori de foame"  am intrebat daca au vreo incinta de 18 si a zis sa ma duc sa aleg dar la scala era cea mai buna restu erau deshucheate adica numa ca nu se inprastiau)

era modificat (difuzorul original era aruncat prin podul discoteci)

---cand l-am desfacut avea un difuzor de 1000w pe 8 oameni de 18 inchi avea dupa mine 6-7Kg diful, magnetul era mai mare cu 2-3 degete decat cel din poza

post-227172-0-28054700-1420080331_thumb.jpg (nu e acel dif dar ma refer la magnet)

acum diful e la fier vechi era ars

---cutia cu difuzorul de inalte nu l-a avut era pus separat deasupra pe sateliti decu cheat sub-ul il am

acum pe el am un difuzor dbs de 140w minimali 200 maximali 210w muzicali tot pe 8 ohm dar de 15"

post-227172-0-00354700-1420081782_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Black Death

4

• Vlad.Florin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

la difuzorul dbs

sensibilitatea e de 92db

bobina este de 2.5cm

garnitura de cauciuc

cadru fier

volum de aer dislocat 117.6l

amplitudinea membranei e de 2cm (cand memdr. este in interior si pana in exterior) miscarea maxima este de 3cm

magnet 35 oz

frecventa 25Hz-3KHz

impendanta 8ohm

grautate 1.3Kg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări