Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Vortex2 Sound

Vizitator uratuu

Postări Recomandate

Vizitator uratuu

Salut, Am de mult timp o placa audio Vortex2 la care tin forte mult, nu am testat ce e acuma pe piata de la Creative sau M-Audio, in schimb fata de Creative Live e o diferenta foarte mare. Pana aici e bine, problema pe care o ridic este legata de unul din canalele de pe iesirea spate(rear). Problema a aparut in timp ce lucram la un amplificator si care era conectat la placa de sunet, stiu ca am facut o miscare gresita in timp ce lucram si astfel am pierdut sunetul de pe unul din canale, acuma se aude distorsionat si foarte incet. Ceea ce as vrea sa stiu, daca stie cineva ce are placa de sunet exact, eventual daca se baga cineva sa rezolve aceasta defectiune.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cumpara 1 intrgrat urmareste traseul ala care zici ca se aude mai nasol vezi la ce operational duce il insemnezi pe el cu un creion def te duci la un service GSM si zici sa tzil schimbe au statie cu aer cald i dai si tu acolo la om de o bere si se rezolva :partyman:S-au daca ai indemanare ai un ciocan de lipit cu un varf subtzire si "fin" poti pune chiar tu in integrat de ala nu e o asha mare scofalaCum il dezlipesti?Simplu iei o lama de ras si tai pinii integratului usurel sa nu zgarii cablaju sau sa tai vre-un traseu sau cu un kuter de hartie care taie brici si incet incet incerci sa tai cate un pin de langa capsula circuitului integrat apoi curetzi cu ciocanul de lipit cablajul indepartezi pinii integratului si lipesti integratul nou ;) bafta e simplu

Link spre comentariu
Vizitator uratuu

Buna ideea ta, o sa urmaresc traseul cu o lupa ceva, o sa identific care din operationale este defect si o sa merg la un service gsm. Piesa am gasit-o in formatul mini(smps cum se zice) la capodimonte, poate o gasesc si in oras. Acuma sper sa nu fie altceva, am vazut ca sunt multe rezistente pana la iesire, dar daca era sa fie vre'una arsa banuiesc ca nu se mai auzea de loc. Sa vaedem ce o iesi. :yawinkle: Multam.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări