Vizitator cp_330 Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 (editat) La multi ani tuturor utilizatorilor Elforum. Am o problema cu un sasiu cp-330 care nu prinde programe in banda vhf-3, cauta programe, apar niste semnale foarte slabe cu pureci gen fundal negru fara a prinde vre-un program in aceasta banda vhf-3. In banda vhf-1 si in banda uhf prinde toate programele fara nici o problema. Innainte au mers toate benzile de frecventa, inclusiv cea care acum nu mai functioneaza. Ati mai intalnit un asemenea defect? Multumesc tuturor care vor raspunde. Editat Decembrie 31, 2014 de cp_330 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Incercati cu alt tuner. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 in timp ce cauta se alimenteaza banda vhf-3 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Sa nu rămână si alte benzi cuplate.Daca nu tuner defect. Link spre comentariu
Vizitator cp_330 Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Toni Marginean - Momentan nu am alt tuner. Harhas Florin - Da, se alimenteaza. dan cod - Fiecare banda se alimenteaza separat, nu am observat sa ramana cuplate alimentarile, in schimb am observat ca atunci cand este alimentata o banda, la celelalte doua ramase, una este 0v si una este 0.12v. Poate sa influenteze acest lucru? Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 (editat) inlocuiti tunerul. eu pun acolo tuner nou hiperband TECC2989VA15A (cu un singur FI). Editat Decembrie 31, 2014 de bobo Link spre comentariu
Vizitator welding alt Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Salut! Verifică tensiunea de com. BH dacă e corect, deasemenea dacă variază corect VT cînd cauţi programe. ( BL -0V, BU -0,12V -- OK cînd este activat BH). welding alt Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 defect des intalnit la daewoo megavision generatia 80-90 cad uif si b3 ,se rezolva prin schimbare tuner Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 daca b3 se alimenteaza atunci selector defect Link spre comentariu
Vizitator cp_330 Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Am rezolvat problema. Am schimbat tuner-ul, acum prind programe in toate benzile. Multumesc tuturor pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum