dan cod Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Se poate schimba.Am schimbat multe cu gat gros in loc de gat subțire si invers.Totul este sa știi corespondenta pinilor. Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Daca este tubul uzat sunteaza rezistenta serie cu filamentul va merge Editat Ianuarie 4, 2015 de bogdan_bogdan889 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Daca este tubul uzat sunteaza rezistenta serie cu filamentul va merge vreo doua saptamini Link spre comentariu
roty_26 Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 : buna asta cu "va merge vreo 2 saptamani " deci e clar ca trebuie sa schimb tubul avand in vedere ca este televizorul meu si am de gand sa il mai tin ceva timp Deci acum vine intrebarea dureroasa : Care este corespondenta pinilor de la un tub gat subtire la unul gat gros .? . bine inteles vorbim de aceeasi diagonala de 20 de inci .am un tub samsung care sta degeaba de ceva timp si se pupa perfect in carcasa televizorului in discutie acesta de pe televizor nu stiu ce natie este ca nu mai are nici o eticheta pe el dar cred ca este orion Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Placa tk o ai la ambele!Daca da pune o poza cu ele sa se vadă daca nu cu pinii tuburilor si notam acolo corespondență . Link spre comentariu
roty_26 Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Am placile la ambele tuburi azi le voi face poze si le pun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum