Vizitator Samoilescu Lucian Octavian Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Am si eu o problema la masina mea un, Ford Focus 2 din 2006, 109 cp. Imi scoate fum la relantiu, albicios, miroase a motorina nearsa. EGR (Valeo) este nou in garantie si am schimbat si Turbo. Cand ii infund EGR (ii pun o tablita), nu mai scoate fum dar imi consuma mai mult. Masina nu mai are filtru de particule si a fost anulat din soft, motorul este super ok. Cu 24 litri de motorina am facut 372 km, in oras si mers intins cam 150 km.( 6,4% ). Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat as fi foarte recunoscator. Sarbatori Fericite si un An nou fericit. La Multi Ani. Editat Ianuarie 1, 2015 de Samoilescu Lucian Octavian Titlul topicului deschis trebuie sa reprezinte problema in care vrei sa fii indrumat,daca pui numele tau in loc de subiect ai putine sanse sa citesca cineva ce este in interior. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Defectul indica un cilindru care nu mai are compresie,de aceea scoate fum albicios cu miros de motorina nearsa.Cauzele pot fi:supapa blocata,chiuloasa fisurata.Motorul nu trepideaza?O vizita la un mecanic auto este neaparat indicata.El poate sa-ti spuna cu exactitate care este defectul.Zic si eu. Editat Decembrie 30, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator Samoilescu Lucian Octavian Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Motorul a fost refacut, i-am schimbat un piston, 2 supape, axul cu came la admisie motorul nu trepideaza. Am facut cu el deja 4000km si merge ok. Editat Decembrie 30, 2014 de Samoilescu Lucian Octavian Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Mirosul este intepator? Se simte din masina cand coboara un pasager? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Parerea mea ca @bibanu47 este singurul in masura sa spuna care ar putea fi cauzele.Daca nu ma insel,autorul topicului a apelat la @bibanu care i-a dat niste sfaturi pe care trebuie sa le urmeze orice posesor de masina.E bine de urmat acele sfaturi de catre oricine. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Buna seara, In ultima zi a anului trecut cand lumea se pregatea de revelion am gasiit mesaj pe mail ca sunt cautat pe forum si am raspuns la mesajul privat dar in loc sa verifice ce i-am recomandat a inceput sa-mi adreseze alta intrebare care ma combatea cu totul la ce i-am raspuns eu si daca am vazut ca pierd timpul degeaba deoarece omul "avea vorbele la el" si in loc sa-i intrebe pe cei care i-au reparat motorul de ce oscileaza asa puternic la ralanti,el facea scoala cu mine,am abandonat discutia si i-am replicat pe topic-ul meu de mecanica unde expusese si acolo problema avuta. Se poate observa ca am corectat si titlul topicului de aici deoarece il denumise "Sam "si nu stiu ce reprezenta asta pentru colegi (am facut mentiunea acolo sus) deci nu pot fi acuzat de rea vointa. Aici avem interventia de pe topicul meu de reparatii dupa ce ii raspunsesem deja pe privat : http://www.elforum.info/topic/58369-mecanica-auto-la-bibanu47probleme-si-solutii/?p=1099615 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum