Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

iphone 4, dupa update IOS este codat

florin mulies

Postări Recomandate

va salut domnilor!

am cumparat astazi un iphone 4 cu ios 4.1 sau 4.3.1, nu mai retin exact care avea in meniu iconita de la  cydia..

fara sa imi dau seama ca ceva este in neregula cu el, i-am facut un update de soft, la 7.1, care dupa instalare imi cere sa il activez, bineinteles..

am incercat cu cartele de la toti operatorii de telefonie de la noi, insa indiferent de sim imi spune ca nu este un sim valid, lucru sin care am inteles ca este codat si ca cydia era acolo din cauza ca avea jailbrake si era decodat..

am doua intrebari. daca ii fac downgrade inapoi la ios 4 cum il pot pacali sa il activez fara sim, iar cea dea doua este cum pot afla pe ce retea este codat pt a face rost de o cartela sa il activez.

multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florin mulies

6

• dorofteius

2

• voodoo

2

• sebastian1970

2

fostul proprietar a fost un domn de 40ani, care il folosea doar pentru convorbiri. a renuntat la el in urma unui update ca sa spun asa, din partea copiilor din state..

cand l-am cumparat si am vazut ca are ios 4 nu am mai stat sa mai verific cont de icloud sau altele, vazundul intr-o stare exceptionala.

update i-am facut din cauza aplicatiilor care nu le puteam pune din cauza versiunii prea vechi de ios, plus ca am mers pe miza ca este neverlocked, cum mi-a fost spus de fostul proprietar.

am luat legatura cu el insa nu stie ce sa imi spuna.. bineinteles, vina este a mea.

m-am inregistrat pe acel site pt a crea un topic. astept si la dvs si acolo sfaturi

Link spre comentariu

Vina apartine fostului propietar... Cand spui neverlocked, atunci așa trebuie să fie. Nu jailbreak-uit si alte mizerii. Lasa in pm imei-ul sa vedem pe ce retea este blocat.

Link spre comentariu

daca ii fac downgrade inapoi la ios 4

Fără shsh-uri salvate , nu poți .

cum il pot pacali sa il activez fara sim
Jailbreak .

cum pot afla pe ce retea este
Sunt niște site-uri care fac treaba asta free (la unele telefoane îți spune pe ce sunt codate , la unele nu) . Editat de voodoo
Link spre comentariu

am reusit sa ii fac downgrade la 6.1.3 plus jailbrake, insa tot ma pune sa-l activez cu o cartela valida..

am cautat sa aflu pe ce retea este codat pe 3siteuri.. nu am reusit sa aflu

ma gandeam ca daca aflu care este reteaua pe care este codat, fac rost de o cartela, il activez si dupa aceea cu gevei (am unul) sa-l decodez si folosesc asa

Link spre comentariu

multumita domnului @dixongsm am aflat reteaua pe care este codat.

vodafone spania........ nu mare mi-a fost mirarea.

am sa-l decodez oficial, nu este un pret foarte mare. mai ales ca este mult mai bine decat sa-l tin bibelou.

va multumesc pentru ajutor tuturor pentru ajutor!

la multi ani!

Link spre comentariu

am reusit sa ii fac downgrade la 6.1.3 plus jailbrake, insa tot ma pune sa-l activez cu o cartela valida..

am cautat sa aflu pe ce retea este codat pe 3siteuri.. nu am reusit sa aflu

ma gandeam ca daca aflu care este reteaua pe care este codat, fac rost de o cartela, il activez si dupa aceea cu gevei (am unul) sa-l decodez si folosesc asa

Downgrade la Iphone? Vorbesti serios ?

Eu nu cred, sincer. Daca ai face asta ai fi foarte bine in materie de $$$.

Si de cand cere activare cu jaibreak facut ?

Fara suparare.

Editat de dorofteius
Link spre comentariu

downgrade de la 7 la 6

ireb, itunes 11 si ispw costum.

daca sunteti interesat fac un tutorial intr-un topic creat pt asa ceva.

google stie multe daca il intrebi.

in 3 zile am invatat despre iphone cat n-am invatat in 3 ani.

habar nu aveam cei ala jailbrak acum o saptamana

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator ionutz_dim

Nu mai ai cum sa-l decodezi...decat neverlock(se plateste decodarea).Versiunea de ios o poti da inapoi dar basebandul nu.Iphone 4 cu bb incepand de la 4.10...,4.12... nu le poti decoda decat neverlock.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări