core Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Va salut, Am o placuta de la o pompa solara, care s-a defectat, si incerc sa-mi dau seama ce piese sunt acolo, dar nu gasesc informatii dupa ce scrie pe ele, poate sunt printre voi cu mai multa experienta, care recunosc tipul asta de piese. In special m-ar interesa daca ati mai intalnit sau stiti ceva despre doua piese smd, cu 3 pini, etichetati Qx pe placa, probabil tranzistori: 42CC si J8. Multumesc. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Posibil FS8854. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Dacă pui o poză-două de aproape cu acea plăcuță ar fi mai bine. Poate remarcăm ceva dubios acolo.... Link spre comentariu
core Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) am un microscop digital dar nu am driver la el... aveti voi vre-un driver? scrie digi-microscope pe el. asta e ce am putut face cu o lupa Posibil FS8854. Pare sa fie asta primul smd, configuratia se potriveste: (totusi a treia cifra la mine defapt e litera) [LE] de fapt nu pinul 1 e masa ci pinul 2, nu prea merge... (doar daca vederea e de bottom s-ar putea potrivi) Editat Decembrie 30, 2014 de core Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum