Vizitator extreme_extreme25 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 nu nu am capacitorul acela variabil, de ce am invartit eu este un miez al unei bobine care este langa circuitul jungla, care nu a modificat nimic vizual Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) cam ciudat efect pentru magnetizare,dar si pentru decodor pal secam,trimer ceva,quart pe matrice rgb decodor da ai dreptate TDA8361 foloseste quart nu nu am capacitorul acela variabil, de ce am invartit eu este un miez al unei bobine care este langa circuitul jungla, care nu a modificat nimic vizual aia este bibina de caf nu trebuie so deranjezi daca este pe digi nare treaba dar ai deranjato daca il pui prin selector no sa mai mearga bine si defectu nu este de acolo trebuie schimbate quarturile alea doua si ceurile din quart la masa Editat Decembrie 30, 2014 de Harhas Florin Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 masca perforata deplasata in urma unui soc mecanic,nu aveti decit sa incercati cu un ciocanel din plastic ca acelea pt indreptat tabla,sa loviti ecranul,dar ar trebui scos din cutie tubul,altfel un alt cinescop, Link spre comentariu
Vizitator extreme_extreme25 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 ok, o sa incerc sa schimb quartu si condensatori de acolo sa vedem ce zice dupa Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 nu mai umblati pe placa ,defect este tubul,mai ales daca asa a venit tv-ul din Italia,seleco este un tv italian iar in urma transportului a fost trintit, Link spre comentariu
Vizitator extreme_extreme25 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 am masurat quartul, oscileaza exact la frecventa care e scrisa pe el adica 4,43 MHz, am schimbat si condensatori de pe langa si face exact la fel, deci ramane tubul Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 mie din aceste poze nu mi se pare problema de magnetizare sau defect mecanic a tubului,dar sa speram ca se va rezolva si ne vom lamuri .un an nou cu sanatate si success in toate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 mie din aceste poze nu mi se pare problema de magnetizare sau defect mecanic a tubului,dar sa speram ca se va rezolva si ne vom lamuri .un an nou cu sanatate si success in toate aici ai perfecta dreptate sint de acord cu tine acele dungi nu le face din cauza de tub sau sa fie magnetizat mai degraba ar fi de la jungla cum am spus mai sus Link spre comentariu
Vizitator extreme_extreme25 Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 am dat cat sa putut cu ciocanelul in el dar degeaba tot la fel face, alte idei? mai tare mie frica sa dau Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 am dat cat sa putut cu ciocanelul in el dar degeaba tot la fel face, alte idei? mai tare mie frica sa dau problema la acest tv nu este din cauza de tub asta este clar poti sal spargi si no sa mai mearga acolo este treaba de jungla dar trebuie cineva care sa cunoasca cum am mai zis si mai sus Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Eu nu cred ca e din junglă.Exact forma aia de linii colorate nu o da jungla.Si apoi 8361 nu e o junglă pretențioasă încât sa nu intre culoarea. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 (editat) asa culori am gasit la televizoarele pal-secam unde transmisia era in un standard si tv-ul comuta pe alt standard , vezi cumva poate nu mai comuta pe PAL, poate din setari la standard tv etc, un defect asemanator am avut si eu cu un seleco dar era doar pe colturi, dupa multe contacte imperfecte, final linii schimbat, am constatat si ceva culori caudate pe la colturi pe ecran, verificat ptc, bobina demagnetizare, demagnetizat cu pistolul de lipit (demagnetizorul made in urss l-am dus la tara la stocare), am constatat o fisura sus pe carcasa, am sunat la proprietar(un cumnat) si a zis cumnata ca s-a stricat dupa mai multi pumni si o cazatura dupa masa, deci masca perforate deplasata, acum merge cu el cu brizbrizuri pe ecran, in rest merge bine Editat Ianuarie 11, 2015 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
Fulgerik Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Garantat este tub defect, a cazut de pe masa. Se poate incerca cu un magnet exterior dar rezultatele nu sunt foarte bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum