Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor depanare tv SELECO 14SM205

Vizitator extreme_extreme25

Postări Recomandate

buna ziua , am acest tv cu dungi colorate , aveti idee de la ce ar putea fi?,post-206609-0-74896700-1419943502_thumb.jpg

am uitat sa mentionez ca ptc ul si bobina de demagnetizare par ok

Editat de extreme_extreme25
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

7

• dan cod

5

• iuliantv

3

• ovidiu grigore

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

in coltul tin stanga jos cum ai tine televizoru drept am pus un magnet sa vad ce se intampla adica daca apar apare alceva si atunci au aparut culorile alea galben si roz, si se ondulau dupa magnet. Deci sa incerc cu o bobina externa o demagnetizare?

Link spre comentariu

in poza respectiva este pe un decodor extern de la digi si am bagat semnalu pe scart, dar face la fel si pe tunerul lui intern, deci face la fel si pe tuner si pe scart

Link spre comentariu

Nu are nici o treaba cu sursa de semnal e clar din ecran ori foarte magnetizat ori deplasata masca perforata.

pai eu am prins la alte tvuri care avea focusat si cam la fel se vedea ca in poza si era de la decodor trebuia dat setarea de pal ca era pe secam de asta am intrebat la tveul asta cam asa se pare sa aiba sa fie defect de jungla sau quart sau trimer cum spune colegu iulian tv eu cred ca merge pe secam si semnalu e pal si de asta face acele dungi poate ne spune cu cei facut tveul proc jungla

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

explicatimi umpic mai clar sunt incepator, la ce va referiti care este trimeru mai exact?

va referiti la cel de langa jungla? daca da am dat de el si nu face nimic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări