Vizitator extreme_extreme25 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) buna ziua , am acest tv cu dungi colorate , aveti idee de la ce ar putea fi?, am uitat sa mentionez ca ptc ul si bobina de demagnetizare par ok Editat Decembrie 30, 2014 de extreme_extreme25 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 cam ciudat efect pentru magnetizare,dar si pentru decodor pal secam,trimer ceva,quart pe matrice rgb decodor Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Arata a masca perforata deplasata de la loc.Ar trebui cu bobina externa de demagnetizare vazut daca are efect. Link spre comentariu
Vizitator extreme_extreme25 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 in coltul tin stanga jos cum ai tine televizoru drept am pus un magnet sa vad ce se intampla adica daca apar apare alceva si atunci au aparut culorile alea galben si roz, si se ondulau dupa magnet. Deci sa incerc cu o bobina externa o demagnetizare? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 da e singura sansa sa mai fie ok. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) pe ce folosesti tvul pe cablu sau antena satelit Editat Decembrie 30, 2014 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator extreme_extreme25 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 in poza respectiva este pe un decodor extern de la digi si am bagat semnalu pe scart, dar face la fel si pe tunerul lui intern, deci face la fel si pe tuner si pe scart Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Nu are nici o treaba cu sursa de semnal e clar din ecran ori foarte magnetizat ori deplasata masca perforata. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Nu are nici o treaba cu sursa de semnal e clar din ecran ori foarte magnetizat ori deplasata masca perforata. pai eu am prins la alte tvuri care avea focusat si cam la fel se vedea ca in poza si era de la decodor trebuia dat setarea de pal ca era pe secam de asta am intrebat la tveul asta cam asa se pare sa aiba sa fie defect de jungla sau quart sau trimer cum spune colegu iulian tv eu cred ca merge pe secam si semnalu e pal si de asta face acele dungi poate ne spune cu cei facut tveul proc jungla Editat Decembrie 30, 2014 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator extreme_extreme25 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 jungla tda8361a, procesor st6377bb1/bks pe langa jungla ar mai fi si un tda 4665 si multiplexoru 74hc4053n Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Daca era la mine tvul in 5 minute lamuream de unde este problema. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 incercati si reglati din trimer de acolo cred ca vine defectu Link spre comentariu
Vizitator extreme_extreme25 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 explicatimi umpic mai clar sunt incepator, la ce va referiti care este trimeru mai exact? va referiti la cel de langa jungla? daca da am dat de el si nu face nimic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 asa arata un trimmer Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 se pare ca nu are trimer,era valabil pentru tv-uri ceva mai vechi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum