Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor pt TDA7294 punte cu filtru woofer

Vizitator nede

Postări Recomandate

Vizitator nede
Va rog sa imi recomandati ce difuzor ar trebui sa folosesc pt o statie de amplificare audio de putere 200W, 2xTDA7294. Intrare Low Level si High Level cu filtru activ Linkwitz reglabil 40Hz-150Hz pentru woofer. As prefera ca difuzorul sa fie de la KON. Am adugat detalile tehnice ale amplificatorului.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• Extrem

1

• Extasy2525

1

• bogdan_2006

1

Top autori în acest subiect

acum depinde si cu cat alimenteaza montajul.....ca in datasheet scrie ca pt un difuzor de de 8 ohmi trebuie alimentat la +-25V si ai o putere de 150W si pt un difuzor de 16 ohmi la o tensiunde de +-35V va scoate o putere de 170W....acum depinde la ce tensiune alimenteaza si el finalul :)

Link spre comentariu

de fapt e +/- 30V pt 150W/8ohmiam si eu kitu asta acasa cu filtru activ woofer de la A......adifuzorul e un bm25250 de 10 inche cam mic dif pt el dar se aude destul de acceptabil chiar bine tinand cont k costa numai 70-90lei(depinde de unde il cumperi) si nu cine stie ce firma "pompoasa"

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări