Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar tranzistoare defecte

Terry34

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Terry34

9

• steffy89

2

• puriu

1

se pot recupera de pe placi sau le lasati acolo, le scot eu, e mult mai bine...ai stoc de asa ceva?

( mai caut folii de tastaturi de GSM, procesoare PC ceramice vechi, cele noi le iau la 1 leu bucata, le folosesc doar pinii, cumpar de asemeni calculatoare vechi cu totul, aparatura ruseasca, aparatura industriala, servere, componente rusesti diverse, etc)

Link spre comentariu

Iesi mai bine daca incerci sa cumperi la kilogram si nu la bucata...si eu mai reciclez din cand in cand...ma ofer sa scap oamenii de vechituri dar uneori munca e mult mai mare decat rasplata.O singura data am avut noroc cu un procesor dintr-un proiector....a avut un chenar nu placat cu aur ci din aur solid.In rest...sa strang un pumn de pini de procesor ca sa scot o biluta de aur? Not for me! Bafta cu recuperatul...

Link spre comentariu

ai dreptate nu stie multa lume cata munca este,

eu insa m-am gandit ca nu toti au cantitati mari si cumpar si la bucata, mai putine componente dar nu caut sa ma imbogatesc ci doar sunt pasionat de reciclare.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cumpar la pretul de 0,1 lei/bucata tranzistoare defecte gen BFW 10, 11 ,17, 2N3375, 2N3866, oferte si poze prin MP.

Valabil anuntul !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

anunt valabil, ofertele numai prin MP cu poze

- pretul devine dublu adica 0,2 lei/bucata daca are cineva un stoc mai mare !

Editat de Terry34
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Cumpar la pretul de 0,1 lei/bucata tranzistoare defecte gen BFW 10, 11 ,17, 2N3375, 2N3866, oferte si poze prin MP.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări