iuliantv Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 salutare,ma poate ajuta cineva cu metoda de reparare a acestui display LTA400HT-LH1,se manifesta prin imagine intunecata si miscare lenta in reluare,stiu ca a mai intalnit si rezolvat acest defect tot la un display samsung lta320......,era vorba de 2 trasee ce le-am refacut cu fir subtire de la driverele laterale 1 si 2 din partea de sus a displayului pana la placa din partea de sus a displayului,dar din pacate am pierdut acele poze .va multumesc Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Probabil aici :https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fmonitor.net.ru%2Fforum%2Ftopic375748-224.html&ei=j2-hVJqgIdPkaNiDgcgC&usg=AFQjCNFHrhbZiIN83xff4nWubGIwO5KLMQ&sig2=j4w-gGjFhmk3JMZ-7gZXXQ&bvm=bv.82001339,d.d2s pe siteul asta rusesc gasiti ceva de folos!! Link spre comentariu
sorintv Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 (editat) Salut! Aceeasi problema am si eu la un Grundig (Beko HW1.190R-6) chassis LE, cu panel LTA400WT-L11 si t-con 3240WTC4LV0.5. Se vede in reluare. Am schimbat t-conul si acelasi simptom. Aveam un LTA400WT-L11 spart, si l-am pus de proba, si unde era imagininea vizibila, acelasi simptom, in reluare. D-le Iulian, daca aveti noutati, ...asteptam!..., chiar si un AN!..., NOU CU BINE!!! Editat Decembrie 29, 2014 de sorintvr Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 multumesc domnule ,,BUGHIU,, sa vad daca inteleg ceva de pe la rusi,voi posta rezultate daca sant favorabile am gasit si documentatia pentru lta320... dar nu si pozele,momentan nu am loc sa-l desfac,nu de alta dar daca nu reusesc din prima nu prea am chef sa-l montez la loc si va trebui sa ramana deschis in speranta ca voi gasi repede o rezolvare Link spre comentariu
cianyika Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 LTA400WT-L11 nu cred ca are drivere laterale @Sorintvr daca ai incercat alt panel si face la fel problema nu e din panel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum