Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LTA400HT-LH1 repair

iuliantv

Postări Recomandate

salutare,ma poate ajuta cineva cu metoda de reparare a acestui display  LTA400HT-LH1,se manifesta prin imagine intunecata si miscare lenta in reluare,stiu ca a mai intalnit si rezolvat acest defect tot la un display samsung lta320......,era vorba de 2 trasee ce le-am refacut cu fir subtire de la driverele laterale 1 si 2 din partea de sus a displayului pana la placa din partea de sus a displayului,dar din pacate am pierdut acele poze .va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• sorintv

1

• BUGHIU

1

• cianyika

1

Top autori în acest subiect

Salut! Aceeasi problema am si eu la un Grundig (Beko HW1.190R-6) chassis LE, cu panel LTA400WT-L11 si t-con 3240WTC4LV0.5. Se vede in reluare. Am schimbat t-conul si acelasi simptom. Aveam un LTA400WT-L11 spart, si l-am pus de proba, si unde era imagininea vizibila, acelasi simptom, in reluare. D-le Iulian,  daca aveti noutati, ...asteptam!..., chiar si un AN!..., NOU CU BINE!!!

Editat de sorintvr
Link spre comentariu

multumesc domnule ,,BUGHIU,, sa vad daca inteleg ceva de pe la rusi,voi posta rezultate daca sant favorabile am gasit si documentatia pentru lta320... dar nu si pozele,momentan nu am loc sa-l desfac,nu de alta dar daca nu reusesc din prima nu prea am chef sa-l montez la loc si va trebui sa ramana deschis in speranta ca voi gasi repede o rezolvare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări