Vizitator Sn1P92 Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri. Asi vrea sa stiu care dintre aceste difuzoare este mai puternic, rezistent si care reda bassul mult mai bine.Am sa va pun detaliile despre difuzoare(cele gasite de mn, nu stiu daca sunt cele corecte)! Thunder TCW10C Peiying PYBL250 Subwoofer 10 inch (25cm) cu con din hartie neagra Raspuns in frecventa: 25 Hz - 1500 Hz - putere maxima: 1000W Sensibilitate: 88dB/W/M- putere RMS: 180 W Putere maxima: 400W (pe unele situri scrie 1100W Puterea- impendanta: 4 ohm Maxima (eu ma indoiesc))- frecventa de raspuns: 35 Hz - 3 kHz Magnet: 60 OZ- sensibilitate: 91 dB/m Impedanta: 2 ohm , 4 ohm 2 bobine- magnet: 43 Oz - diametru bobina: 2 inch (5 cm) http://silstar.ro/-tcw10c-subwoofer-10-TCW10C--p252088.html http://silstar.ro/subwoofer-auto-250mm-400w-bobina-dubla-PYBL250--p262689.html Asi dorii sfaturi, pareri legate de aceste difuzoare, momentan eu asi dorii mai mult Thunder TCW10C!Momentan detin un blaupunk 600W/max aproximativ 200rms (desi diful nu are nici un nume/putere scrisa pe el, cam astea sunt detaliile care leam gasint pe net despre el), este pe "duca" la putere mai mare scoate sunete ciudate asta doar uneori ! Multumesc si ast cat mai repede parerile voastre !Sarbatori fericite si La multi Ani ! Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Eu as repara Blaupunktul (probabil e descentrat/bobina pe duca). Strict din specificatiile celor doua de mai sus Thunder-ul ar trebui sa se auda mai tare (are sensibilitatea mai buna). Link spre comentariu
Vizitator Sn1P92 Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Eu as repara Blaupunktul (probabil e descentrat/bobina pe duca). Strict din specificatiile celor doua de mai sus Thunder-ul ar trebui sa se auda mai tare (are sensibilitatea mai buna). multumesc de sfat ! prb e ca nu am nici un service in apropiere care sa repare subwooferul! si chear daca asi avea nu cred ca l-asi repara , am nevoie de cva mai mare :P Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) In nici un caz TCW10C nu are 91db si nici nu cred ca ajunge la 3khz. Intrebarea este : Ce interes are un difuzor care nu trebuie sa treaca de 400hz sa ajunga pana la 3khz? La banii aia nu va avea 91db in veci...si nici nu ii trebuie. Parerea mea si numai a mea este ca difuzorul arata jalnic. Eu as alege PYBL250 "momentan eu asi dorii mai mult Thunder TCW10C!" ....Eu spun sa bagi mana putin mai adanc in buzunar ca nu strica. Pana la urma tu unde vrei sa il folosesti...in casa sau in masina? Editat Decembrie 30, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Amandoua sunt chinezarii cu specificatii scrise la misto, dar ceva imi spune ca nu conteaza corectitudinea reproducerii sunetului, doar intensitatea sonora. Strict pe hartie primul e mai bun la asta, ca in realitate poate e pe dos e altceva. Link spre comentariu
Vizitator Sn1P92 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Multumesc pt raspunsuri ! Vreau sa-l achizitionez , pentru camera, problema e ca sunt "nebun" dupa bass! Mi-ati putea recomanda un subwoofer pana in 200 lei sa zicem maxim 250lei, de 10"(25cm), puternic si bun ?Cand spun puternic sa aibe W/max 1000, momentan am un blaupunk de 600W dar in primul rand sunt nemultumit de putere, il bag in distorsiuni foarte usor, iar in al doilea rand, e pe duca, uneori scoate zgomote ciudate dupa ce il duc aproape la limita!Voiam sa-mi iau un Pionner (400RMS/ 1000W/max) dar a avut un prieten si a fost tare nemultumit de el! Akm nush ce amplificare a avut el sau ce incita avea pt el ! Amandoua sunt chinezarii cu specificatii scrise la misto, dar ceva imi spune ca nu conteaza corectitudinea reproducerii sunetului, doar intensitatea sonora. Strict pe hartie primul e mai bun la asta, ca in realitate poate e pe dos e altceva. Nush ce sa zic nu prea cunosc firmele, ideea e ca am cautat mult detali despre subwoofere si TCW10C in bulgaria e foarte cunoscut si foarte mult laudat ! Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Pot pune pariu ca zgomotele/distorsiunile alea sunt de la amplificarea slaba cu care il ataci. Ce amplificare folosesti? Editat Decembrie 30, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
Vizitator Sn1P92 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Cu Blue Tech CS-2300 ! Aceasta statie era folosita intrun club din apropiere pe un astfel de sub Omnitronic BX-1850 suna fenomenal de bn, deaceea miam si luat una la fel!(acest subwoofer depaseste bugetul meu cu mult) La blaupunckul asta care il folosesc akm cred ca e descentrat dupa cum sp si bmwh5, uneori scoate sunete ciudate la 5W sa zic, abea se aude muzica, dar ori il dau puntin in "blana" ori misc membrana putin cu mana si isi revine! EU zic ca astea nu sunt distorziuni din cauza ca nu am cu ce sa il "satur", problema e ca sunt putin cam maniac pe bass si uneori iam dat volum destul de tare,poate putin mai tare decat trebuia si probabil l-am bagat in distorsiuni deaceea e pe gata akm ! Editat Decembrie 30, 2014 de Sn1P92 Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 E important in primul rand sa intelegeti ca acustica unui club nu are nicio legatura cu cea de acasa. Spre exemplu cu corectiile din Foobar pe zero si cu cele ale amplificatorului pe +2 (pe joase si inalte fara loudness) am senzatia ca joasele sunt aproape inexistente in dormitor. Cu exact aceleasi scule puse intr-o incapere mai mare si cu mai putina mobila comportamentul se modifica radical. Parerea mea despre amplificator: e mult prea economic realizat (ca sa nu-i jignesc pe producatori) ca sa fie capabil de performantele declarate. La volum mare (mai ales daca egalizorul sursei de sunet este reglat agresiv) distorsioneaza foarte repede. Nici cel mai scump difuzor din lume nu cred ca va avea viata lunga daca e obligat sa reproduca asa ceva, daramite difuzoarele de buget redus realizate...economic. Repet: eu unul as repara Blaupunktul (se poate trimite prin curierat celor care se ocupa cu asa ceva). Dupa reparatie as folosi un volum moderat si as pozitiona diferit subwooferul in camera (stiu ca meseriasii de la Logitech/Genius etc spun ca pozitia subwooferului e insignifianta, dar nu e deloc asa). Daca chiar credeti ca vreunul din cele doua este superior Blaupunktului (care este si el o chinezarie, dar ceva mai de soi) imi mentin sfatul cu privire la alegerea pozitiei incintei in camera. In felul asta e posibil sa obtineti rezultatele dorite la volum mai mic al auditiei (si pe termen lung veti fi mai castigat din mai multe puncte de vedere). Link spre comentariu
viperash Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Cu Blue Tech CS-2300 ! Aceasta statie era folosita intrun club din apropiere pe un astfel de sub Omnitronic BX-1850 suna fenomenal de bn, deaceea miam si luat una la fel!(acest subwoofer depaseste bugetul meu cu mult) La blaupunckul asta care il folosesc akm cred ca e descentrat dupa cum sp si bmwh5, uneori scoate sunete ciudate la 5W sa zic, abea se aude muzica, dar ori il dau puntin in "blana" ori misc membrana putin cu mana si isi revine! EU zic ca astea nu sunt distorziuni din cauza ca nu am cu ce sa il "satur", problema e ca sunt putin cam maniac pe bass si uneori iam dat volum destul de tare,poate putin mai tare decat trebuia si probabil l-am bagat in distorsiuni deaceea e pe gata akm ! Doamne... salveaza limba ROMANA !!! Editat Decembrie 30, 2014 de viperash Link spre comentariu
Vizitator Sn1P92 Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 (editat) Doamne... salveaza limba ROMANA !!! ) Multumesc de raspuns bmwh548! Intradevar acustica din club e alta fata de acustica unei camere! ideea era ca ampliful duce destul de mult, nu e exclus ca uneori sa il fii bagat in distoriuni, dar de foarte putine ori, vumetrele de la amplif ajungeau in Peak, iar asta se intampla cand bassul era la un nivel foarte scazut pentru ca nu rezista subwoofer-ul!Blaupunkt-ul care il detin e chinezarie 100%(nu are scris nimc pe el,nici numele firmei,nici rezistenta OHM, nici puterea iar asta ma face sa cred ca e Chinezarie), sunt foarte nemultumit de puterea lui, iar daca il repar in maxim doua luni o sa se strice iarasi, din aceasta cauza asi vrea sa caut un alt subwoofer care sa fie putin mai mare (~1000W/max).In momentul de fata sunt tare nehotarat, daca stiti alte subwoofere de 10" (~1000W/max) va rog sa imi spuneti si mie! Multumesc si va doresc Sarbatori Fericite ! http://www.upcar.ro/cumpara/difuzor-de-subwoofer-db-audio-raptor-10-25cm-350w-rms-4277?utm_source=portal&utm_medium=web&utm_campaign=shopmania Despre acesta ce parere aveti? Detali despre acest Suwoofer Power handling max: 1400W Power handling RMS: 350W Efficiency : 84dB Editat Decembrie 31, 2014 de Sn1P92 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum