Vizitator mihailivan77 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 Va salut pe toti! am si eu o problema .......si anume: Am primit si eu un MIC difuzor de la un prieten de afara si anume C18 600 lf de acesta am comandat de acesta mi-a trimis ca am inteles ca este f bun. acum nu stiu ce incinta sa ii fac, care s-ar potrivii mai bine BP , BR, PH am citit pe forumuri si am gasit mai multe proiecte dar sunt cam bulversat nu stiu pe care sa il aleg , eu vreau sa scot din difuzor cat mai mult subbas. mentionez ca mansarda are cam 60mp este imbracat in rigips tavanul dar peretii nu. atasez trei scheme ce am gasit urmand ca sa va spuneti parerea despre ele proiectele sunt luate de pe alt forum dar acolo nu reusesc sa ma inregistrez http://www.forum.poweraudio.ro/viewforum.php?f=25 va multumesc anticipat! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 eu recomand un bass-reflexeste vorba de un spatiu relativ mic .. in care un planar nu isi are rostul, iar cu referire la horn - alea sunt pt sonorizari de mare puterein mansarda ar merge un bass-reflex sau chiar un band-passtotusi mai asteapta si sfatul celor experimentati Link spre comentariu
Vizitator mihailivan77 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 o schema de band pass se poate gasi pentru difuzorul acesta?sau un link ? Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 du-te pe Bas reflex ! fa incinta aia si vei fi f multumit ! Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 O intrebare mihailivan77: Ce tip de bas iti place mai mult? Subbasul sau kickul :snakeman: ? si ce vecini ai :snakeman: ? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 adircf .... uite ce a zis omu` ... fii mai atent :smt069 eu vreau sa scot din difuzor cat mai mult subbas Link spre comentariu
Vizitator mihailivan77 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 incinta o fac fara modificari? exact asa cum este in desen?cam ce putere pot sa dau in el?acum am~200 disponibili, trebuie sa ii fac comanda si de un amplificator de putere , cam ce putere sa cer?mi-a spus de niste amplificatoare digitale voi ce stiti de ele?hai ca am pus cam multe intrebari sper sa sa nu va deranjez. Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 mda..., bass reflex atunci ii suficient :smt019 Link spre comentariu
Vizitator mihailivan77 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 incinta br are cumva fundul dublu? sau mi se pare mie? Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 din cate se vede pe desen, da :yawinkle: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 Fata si spatele sunt duble acolo :yawinkle: Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 Fata nu e dubla !E locul care il lasi intre tabla si difuzor !Daca faci fata dubla unde mai prinzi tabla ?Si e bine sa pui tabla...ca doamne fereste cine stie ce pateste difuzorul ? ( propria experianta ) Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 O da am uitat complect de partea aia unde se prinde tabla perforata...sorry my bad! :prayer: :smt006 Link spre comentariu
Vizitator mihailivan77 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 am facut incinta asa ar trebui sa arate nu? Link spre comentariu
Vizitator mihailivan77 Postat Ianuarie 8, 2007 Partajează Postat Ianuarie 8, 2007 poza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum