Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer pentru mansarda

Vizitator mihailivan77

Postări Recomandate

Vizitator mihailivan77

Va salut pe toti!

am si eu o problema .......si anume:

Am primit si eu un MIC difuzor de la un prieten de afara si anume C18 600 lf de acesta am comandat de acesta mi-a trimis ca am inteles ca este f bun.

acum nu stiu ce incinta sa ii fac, care s-ar potrivii mai bine BP , BR, PH

am citit pe forumuri si am gasit mai multe proiecte dar sunt cam bulversat nu stiu pe care sa il aleg , eu vreau sa scot din difuzor cat mai mult subbas.

mentionez ca mansarda are cam 60mp este imbracat in rigips tavanul dar peretii nu.

atasez trei scheme ce am gasit urmand ca sa va spuneti parerea despre ele

proiectele sunt luate de pe alt forum dar acolo nu reusesc sa ma inregistrez

http://www.forum.poweraudio.ro/viewforum.php?f=25

va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

3

• Kenwood_DJ

3

• adi_0106

2

• Sandu_alex_999

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu recomand un bass-reflexeste vorba de un spatiu relativ mic .. in care un planar nu isi are rostul, iar cu referire la horn - alea sunt pt sonorizari de mare puterein mansarda ar merge un bass-reflex sau chiar un band-passtotusi mai asteapta si sfatul celor experimentati

Link spre comentariu
Vizitator mihailivan77

incinta o fac fara modificari? exact asa cum este in desen?cam ce putere pot sa dau in el?acum am~200 disponibili, trebuie sa ii fac comanda si de un amplificator de putere , cam ce putere sa cer?mi-a spus de niste amplificatoare digitale voi ce stiti de ele?hai ca am pus cam multe intrebari sper sa sa nu va deranjez.

Link spre comentariu

Fata nu e dubla !E locul care il lasi intre tabla si difuzor !Daca faci fata dubla unde mai prinzi tabla ?Si e bine sa pui tabla...ca doamne fereste cine stie ce pateste difuzorul ? ( propria experianta )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări