Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A2030

Postări Recomandate

Salut prieteni,

Mă poate ajuta cineva la recunoaşterea acestui modul de AAF echipat cu integrat final A2030H?

Din ce aparat provine şi eventual schema electronică....

As dori să îl reactivez şi să îl folosesc ca etaj final pentru experimente.

Vă mulţumesc,

Cu stimă,

post-203280-0-60475400-1419782323_thumb.jpg

post-203280-0-88607400-1419782323_thumb.jpg

post-203280-0-20891400-1419782324_thumb.jpg

post-203280-0-54226400-1419782324_thumb.jpg

Editat de elctropan
Link spre comentariu

A2030H este pentru montare orizontala (horizontal) si A2030V este pentru montare verticala. Amandoua au aceeasi rezistenta-de orice fel-(doar pinii sunt indoiti altfel). Este echivalent cu TDA2030. Cred ca sunt mai bune fata de ce se gaseste acum pe piata.

Link spre comentariu

Mare atentie ca desi in foaia de catalog spune ceva de protectii la iesire, am avut ocazia sa ma joc cu un modul identic cu cel din pozele de mai sus, si am constata ca protectiile nu prea functioneaza.. Am atins iesirea la masa sau la + (nu mai retin exact) si a mutzit instant. A trebuit sa renunt la placa.

Link spre comentariu

Desigur, se poate folosi fara nici o problema, cu performante excelente-bineinteles la nivelul acestui integrat!-iar faptul ca are pozitie orizontala faciliteaza folosirea - printre alte solutii- si a radiatoarelor de procesoare...un sfat - nu depasiti 32V la alimentare si va rezista mult timp fara probleme, eu am un amplif facut cu acest integrat si e ciuca batailor in atelierul meu, face toate testele posibile cu tot felul de boxe si inca rezista cu brio dupa 8 ani de viata chinuita...

Spor !

Link spre comentariu

Va salut d-l Flomar.

Aveţi şi o schemă mai bună pe care aţi folosit-o pentru acel amplificator de "atelier"?

M-ar interesa să o aplic şi eu.Aş încerca să adaptez montajul pe acelaşi modul de baleiaj, unde e deja montat integratul inclusiv cu radiator pe el.

Mulţumesc.

Link spre comentariu

Va prezint o schema clasica cu acest integrat in varianta stereo si cu reglaj de ton , este o schema executata de mine in multe exemplare pt. diversi clienti, folosind ca sursa de semnal calculatorul...bineinteles , dvs. preluati doar partea de final audio, eu am postat toata schema poate va este necesara vreodata...

Spor!

post-228380-0-01704900-1419959715_thumb.gif

Link spre comentariu

Intreb aici ca sa nu mai deschid un topic: este 100% identic cu TDA2030? Incerc sa reconditionez un etaj final dotat cu A2030V (nu cunosc producatorul, dar tind sa cred ca sunt romanesti) si as vrea sa stiu daca merita inlocuirea lor cu TDA2030. Multumesc in avans.

Editat de bmwh548
Link spre comentariu

Da, este identic...asa cum am recomandat mai sus nu depasiti 32V tensiune de alimentare...( sau 2 x 16 V, depinde de configuratia aleasa , simetrica sau asimetrica . )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări