Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parolare folder

andiy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

2

• adi_0106

2

• sofian

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

nu este free costa 40usd

Folder Password Expert se numeste

Nu pot sa imi permit sa folosesc un program indulcit ca ma cearta bigbrother. :smt003 Daca era pt uz personal, ma compromiteam. Asa, tre sa fiu cuminte. :yawinkle:
Link spre comentariu

Nu stiu care e nevoia ta de securitate insa nu exista soft care sa paroleze (protejeze) un folder sau fisier intr-un mod eficient si sigur.

Cea mai "free" metoda este sa manipulezi securitatea pe care ti-o ofera sistemul de operare (NT/2k/XP/2k3) si sa atribui permisiuni.

Totusi, accesul la ceea ce vrei tu sa protejezi poate fi usor obtinut.Nu intru in detalii.

Iti recomand totusi varianta cea mai sigura : containere criptate

Vezi aici : http://www.truecrypt.org/

Este free si avantajele o sa le intelegi dupa ce citesti cu atentie documentatia. :yawinkle:

Link spre comentariu

In lipsa unui SO de la Wang Federal, cine a auzit, cea mai sigura solutie este cea expusa de fulmoon. Restul, inclusiv shit-urile de la micro$oft, sunt apa de ploaie daca cineva are acces fizic pe masina respectiva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări