Florin berdila Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Domnilor mia dat cineva vreo sase condesatoare mia zis ca sunt de curent alternativ dar nu stiu de cati farazi sunt ce va intrb eu cun se masoara un condesator sai aflam capacitatea este vreo formula mai clasica va rog mult ceva sa ma ajutati Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 (editat) Florine, te-ai uitat la ce secțiune ai postat acum ? Ce treabă au condensatorii cu sculele și prelucrările Postează corect la Componente electronice și Documentații. Fără capacimetru sau măcar un multimetru bun nu poți măsura un condensator. Editat Decembrie 28, 2014 de validae Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 sal ,,am un motor monofazat pe un compresor care are doi condesatori ,unul de 45uf la 450 vac ,,,,, si unul 150uf la 350 vac ,,,,,pe primul lam gasit iar pe al,doilea,de 150 uf la 350 vac nu lam,gasit la voltajul asta,de 350 v ,,,acum va intreb pot pune unul de voltaj de 250 vac sau unul de 450 vac ,,daca nu gsesc de 350 vac???? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 k Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 (editat) Puneti de 450Vac, adica pentru 450V tensiune alternativa sau alternating current cum se spune peste balta. Editat Februarie 27, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum