Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aflare capacitati condesatoarelor neinscriptionate

Florin berdila

Postări Recomandate

Domnilor mia dat cineva vreo sase condesatoare mia zis ca sunt de curent alternativ dar nu stiu de cati farazi sunt ce va intrb eu cun se masoara un condesator sai aflam capacitatea este vreo formula mai clasica va rog mult ceva sa ma ajutati

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

3

• validae

1

• Ion_Bumbu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Florine, te-ai uitat la ce secțiune ai postat acum ? Ce treabă au condensatorii cu sculele și prelucrările  :rade:

Postează corect la Componente electronice și Documentații. Fără capacimetru sau măcar un multimetru bun nu poți măsura un condensator.

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

sal ,,am un motor monofazat pe un compresor care are doi condesatori ,unul de 45uf la 450 vac ,,,,, si unul 150uf la 350 vac ,,,,,pe primul lam gasit iar pe al,doilea,de 150 uf la 350 vac nu lam,gasit la voltajul asta,de 350 v ,,,acum va intreb pot pune unul de voltaj de 250 vac sau unul de 450 vac ,,daca nu gsesc de 350 vac????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări