Vizitator Marius Nistor Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 (editat) Salutare! Sunt nou pe forum si am si eu o intrebare. Doresc sa achizitionez o statie de lipit cu aer cald sau o suflanta si statie lipit. In primul rand as vrea sa stiu care este diferenta dintre o statie cu aer cald cu membrana si alta cu turbina. Din cate am obsevat cele cu membrana fac prea mult sunet si puterea aerului este mai mica gen 30l/s cele cu turbina ajung pana la 120l/s. Ma gandesc sa cumper aceste 2 produse http://www.adelaida.ro/ciocan-cu-aer-cald-ss-601f.html si, http://www.adelaida.ro/statie-lipit-termostatata-zd98-48w-clone.html. Astept un raspuns si chiar si alte variante de statii. Editat Decembrie 27, 2014 de Marius Nistor Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Al doilea link eu nu pot sa il deschid dar sunt circumspect la sculele astea.Cumpara un Gordak 952 ca este destul de ok. Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Ungureanu_210242 Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Doresc sa imi recomandati si mie una din urmatoarele statii de lipit cu suflant pentru dezlipirea cipurilor video laptop(reball): gordak 952, gordak 952A, gordak 968, performer 852d.La gordak am auzit ca se defecteaza suflanta. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 952A este ok dar pentru cipuri video ar trebui statie cu IR. Link spre comentariu
Vizitator Marius Nistor Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 pentru a doua statie copiati link-ul si da-ti-i lipire in browser, nu prea ma incanta cele gordak sunt chinezarii ieftine, mai ieftine si mai proaste sunt cele de la baku, desi nu imi permit momentan ceva de la weller prefer ceva de la pro'skit, am vazut la cineva acea suflanta din link si e foarte multumit de ea. Totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea care e diferenta dintre cele cu mebrana si cele cu turbina Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Weller si Pace sunt cu motor nu cu electromagnet si e mult mai ok.Am si weller doua bucăți WMD3 si WMD1 si Pace doua bucăți MBT 100 si 200 parca toate cu pompe incluse. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum