Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

achizitionare statie lipit aer cald

Vizitator Marius Nistor

Postări Recomandate

Vizitator Marius Nistor

Salutare! Sunt nou pe forum si am si eu o intrebare. Doresc sa achizitionez o statie de lipit cu aer cald sau o suflanta si statie lipit. In primul rand as vrea sa stiu care este diferenta dintre o statie cu aer cald cu membrana si alta cu turbina. Din cate am obsevat cele cu membrana fac prea mult sunet si puterea aerului este mai mica gen 30l/s cele cu turbina ajung pana la 120l/s. Ma gandesc sa cumper aceste 2 produse http://www.adelaida.ro/ciocan-cu-aer-cald-ss-601f.html si, http://www.adelaida.ro/statie-lipit-termostatata-zd98-48w-clone.html. Astept un raspuns si chiar si alte variante de statii.

Editat de Marius Nistor
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Bogdan Ungureanu_210242

Doresc sa imi recomandati si mie una din urmatoarele statii de lipit cu suflant pentru dezlipirea cipurilor video laptop(reball): gordak 952, gordak 952A, gordak 968, performer 852d.La gordak am auzit ca se defecteaza suflanta.

Link spre comentariu
Vizitator Marius Nistor

pentru a doua statie copiati link-ul si da-ti-i lipire in browser, nu prea ma incanta cele gordak sunt chinezarii ieftine, mai ieftine si mai proaste sunt cele de la baku, desi nu imi permit momentan ceva de la weller prefer ceva de la pro'skit, am vazut la cineva acea suflanta din link si e foarte multumit de ea. Totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea care e diferenta dintre cele cu mebrana si cele cu turbina

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări