Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IPRS Baneasa

Postări Recomandate

m-ar interesa schemele .. poate si cablajele .. la urmatoarele kituri produse de IPRS baneasa:#1 amplificator 10W .. cod B109-B#2 amplificator 15W .. cod B310-II#3 orga de lumini .. cod 8202-B#4 preamplificator + corector de ton .. cod 8201

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neinvins

8

• Ashky

2

• Blind

2

Top autori în acest subiect

va rog .. daca aveti careva .. dati si mie schemele la urmatoarele kituri:#1 orga de lumini .. cod 8202-B #2 preamplificator + corector de ton .. cod 8201cel mai important este preamplificatorul cu cor. ton ..multumesc .. su scuze blind .. nu am vazut .. adica am vazut dar am uitat de postul respectiv .. my bad

Link spre comentariu

Asta e tot ce am gasit din lista....

........asta-i schema miniorgii de lumini!!! :supz: :supz: Ai si modificarea schemei pentru montarea unor tiristori , in cazul in care vrei sa folosesti becuri de 220 V. Succes.! :yawinkle: :smt006 :drinkers:
Link spre comentariu

m-ar interesa schemele .. poate si cablajele .. la urmatoarele kituri produse de IPRS baneasa:#1 amplificator 10W .. cod B109-B...

Amplificatorul de 10W.(scan 100dpi)
Link spre comentariu

am gasit deja la amplificatorul de 10W si la orga de lumini ..... multumesc tuturor care m-au ajutat ..mai am nevoie de amplificatorul de 15W si preamplificatorul cu corector de ton.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări