Florinel TV Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 poti sal pui fara probleme de ce nu intelegi nu are treaba alimentarea la bv ori din traf ori din chooper tot asa se alimenteaza cu plus minus Link spre comentariu
INTERFUN Postat Decembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Sasiul de la asta mic are traful dus iar traful de la celalalt nu are infasurari pentru aceste tensiuni. Am mai gasit o placa asemanatoare pe care scrie Ps-PH21. Traful se potriveste, difera ordinea firelor care vin de la placa tk, alimentarea e ok, lipseste circuitul din BV. Maine il pun schimb toti cond din secundar si va tin la curent. Mai am o nelamurire la BO. Un capat al bobninei se conecteaza la una din cele 4 borne care vin din traf. La placa veche venea la alt pin. Ce se poate intampla daca conectez gresit? Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 (editat) Imaginea pe orizontala este marita sau micsorata ,dupa caz, prin tatonare vei gasi pinul potrivit pentru dimensiunea pe orizontala.Succes! Editat Decembrie 28, 2014 de mariantoader82 Link spre comentariu
INTERFUN Postat Decembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Multumesc! Link spre comentariu
INTERFUN Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Salut prieteni! Revin cu acest tv, i-am schimbat placa, functioneaza dar mai am mici probleme. Sunetul este un pic distorsionat desi norma este ok si dim verticala cam mare. Este redusa la min din SM. Se mai poate reduce de pe placa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum