MihaiGSM Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 cel mai bine ar fii sa mergi la un service.stiu ca in bucuresti e unul de prestigiu ALFAMOBIL.dac reuseti sa o schimbi acasa e destul de riscant. operatia la schimbarea unei benzi se face cu scule antistatice.eventual daca o schimbi singur ar fii cazul sa iti faci rost de o bratara antistatica ca sa nu deteriorezi traseele din banda care sunt destul de subtiri.la mine la service costa 80lei operatia. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 cel mai bine ar fii sa mergi la un service.stiu ca in bucuresti e unul de prestigiu ALFAMOBIL.dac reuseti sa o schimbi acasa e destul de riscant. operatia la schimbarea unei benzi se face cu scule antistatice.eventual daca o schimbi singur ar fii cazul sa iti faci rost de o bratara antistatica ca sa nu deteriorezi traseele din banda care sunt destul de subtiri.la mine la service costa 80lei operatia.La componentele fragile(chipuri etc.) e bine sa fii atent in privinta descarcarilor electrostatice, dar nu prea vad cum ai putea deteriora traseele din banda, nu acumulezi tu atata sarcina ca sa le strici. La schimbatul foliei, pui originala sau de care se gasesc pe toate "drumurile" (facute de gigi pe shalupa) :supz: ? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 dac tu ai putea gasi benzi flexibile originale atunci dami-le sa le pun :weedman: in romania e greu sa gasesti asa ceva si oricum ar fii f scumpe Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 pai tocmai de aceea am intrebat si eu, ca si eu as vrea. :smt007 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum