Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panglica pentru un tel samsung e 800 unde gasesc?

TBone

Postări Recomandate

cel mai bine ar fii sa mergi la un service.stiu ca in bucuresti e unul de prestigiu ALFAMOBIL.dac reuseti sa o schimbi acasa e destul de riscant. operatia la schimbarea unei benzi se face cu scule antistatice.eventual daca o schimbi singur ar fii cazul sa iti faci rost de o bratara antistatica ca sa nu deteriorezi traseele din banda care sunt destul de subtiri.la mine la service costa 80lei operatia.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TBone

5

• one

4

• Adrian Luben

4

• Blind

2

Top autori în acest subiect

cel mai bine ar fii sa mergi la un service.stiu ca in bucuresti e unul de prestigiu ALFAMOBIL.dac reuseti sa o schimbi acasa e destul de riscant. operatia la schimbarea unei benzi se face cu scule antistatice.eventual daca o schimbi singur ar fii cazul sa iti faci rost de o bratara antistatica ca sa nu deteriorezi traseele din banda care sunt destul de subtiri.la mine la service costa 80lei operatia.

La componentele fragile(chipuri etc.) e bine sa fii atent in privinta descarcarilor electrostatice, dar nu prea vad cum ai putea deteriora traseele din banda, nu acumulezi tu atata sarcina ca sa le strici. La schimbatul foliei, pui originala sau de care se gasesc pe toate "drumurile" (facute de gigi pe shalupa) :supz: ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări