Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panglica pentru un tel samsung e 800 unde gasesc?

TBone

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TBone

5

• one

4

• Adrian Luben

4

• Blind

2

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

As vrea sa imi spuneti pe unde pot sa gasesc si eu o "folie" cum se numeste pentru acest tip de telefon si este usor de inlocuit?

te-ar interesa sa sa ti-o schimb cu 50 ron? (Taxele le suporti tu)
Link spre comentariu

Cat de tare:)) Mi-e mila de saracul crexy...Uitati cat costa http://www.magazine-online.ro/componente-gsm/detalii/banda-pentru-samsung-e800/1493/0/

Uite ca se gaseste si "panglica"

Razi tu dar ....

cand calitatea lor e cam indoielnica,din 4 sa zicem merg 2 si la alea se poate intampla sa tina vre-o saptamana si vine clientul inapoi si ii mai poti lua bani?

Link spre comentariu

cand am zis 50 ron m-am referit la folie originala. Nu se gasesc de cumparat originale(cel putin eu nu am gasit, si multi alti prieteni), pe asta stiu ca o avea un prieten care a recuperat-o dintr-un tel. nou (la care era dusa placa), e posibil sa nu o mai aiba, astea originale se dau repede, oricum o sa-l intreb.

Link spre comentariu

Cat de tare:)) Mi-e mila de saracul crexy...Uitati cat costa

Costul unei reparatii include MANOPERA, componenta, GARANTIE.

Asa si o lipitura poate sa nu coste nimic, sau un condensator costa o nimica toata, dar daca nu stii pe care sa il schimbi degeaba.

Aaa, si in cazul in care nu stiai, costul curierului care aduce banda este 20RON. Adauga si banii astia.

Link spre comentariu

Stiam ca se adauga si manopera, era logic. Dar asta era cheia...economisesti banii de manopera :yawinkle: Cat de curier...ata ete. Oricum si telefonul trebuia transportat de 2 ori...(in cazul in care aveti locatii diferite)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări