Vizitator georgebuc1 Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Sarbatori frumoase si Craciun fericit tuturor ! Fiind un necunoscator in electronica vin cu o intrebare: amplificarea de la un subwoofer Logitech Z 5500 se poate inlocui amplificarea de la un Microlab Solo 6c??? Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri. O seara buna . Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 În Logitech ai două TDA7294 în punte ptr sub, diful e de 8 Ohmi, adică depăşeşte ce suportă integratele la alimentarea de peste +/-30V. Microlab-ul e anemic şi nu văd cum l-ai adapta la cutia subului Logitech. Cum ambele sînt scule ieftine (asta-i realitatea), mai bine repari subul aşa cum e şi nu mai dai volumul la maxim, că aia o fi problema bănuiesc. Link spre comentariu
Vizitator georgebuc1 Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 În Logitech ai două TDA7294 în punte ptr sub, diful e de 8 Ohmi, adică depăşeşte ce suportă integratele la alimentarea de peste +/-30V. Microlab-ul e anemic şi nu văd cum l-ai adapta la cutia subului Logitech. Cum ambele sînt scule ieftine (asta-i realitatea), mai bine repari subul aşa cum e şi nu mai dai volumul la maxim, că aia o fi problema bănuiesc. Va multumesc pentru sfatul dvs . Cred ca "inversa" este la fel Exprimarea mea initiala a fost cam proasta ,de fapt eu vreau sa repar amplificarea Microlab-ului cu amplificarea din Logitech, dar banuiesc ca ce ati spus dvs este acelasi lucru. Ramane sa repar amplificarea din Microlab daca este posibila (arsura pe placa de amplificare) sau sa apelez la un amplificator extern ? Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Cele două nu sînt compatibile nici ca tensiuni de alimentare, nici fizic, doar dacă pui separat amplificarea de la Logitech şi legi semnal la intrarea amplifului de sub. Buba e că va fi prea puternic ptr diful din Microlab, deci e mai simplu să le repari pe fiecare separat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum