mariancalinescu Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 (editat) Senzorul 7088 este cel care va trebuie pentru telecomanda Bravo. Senzorul 7090, impreuna cu softul asociat, simuleaza o telecomanda adica emite comenzi de oprire de ex. si este foarte util in identificarea telecomenzilor pentru aparatele care nu sunt in catalogul Bravo. Personal, folosesc de mult timp cele 2 modele de senzori alaturi de senzorul MFY si cel pentru Alien Smart PC. Editat Decembrie 29, 2014 de mariancalinescu Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Telecomanda panther.Am incercat sa o programaz si ledul pulseaza continu fara sa se opreascaAm scos bateriile ,le-am reintrodus si face la fel.Nu emite nimic.Mai e vreo sansa sa o readuc la viata? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 trebuie rescrisa memoria picxxxxx Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Am mai chinuit-o putin si si-a revenit Link spre comentariu
miriffic78 Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Cum se face mai precis clonarea unei telecomenzi cu aceasta telecomanda Bravo? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Vezi ca in tol este primul pe lista cu modul de invatare , in engleza Learn Near Distance si acolo clonezi fiecare buton de pe telecomanda originala si salvezi fisierul la File Save To IR File Link spre comentariu
ionel sm Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Se poate schimba limba in romana. Link spre comentariu
miriffic78 Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Multumesc, mi-am dat seama acum. Link spre comentariu
ionel sm Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 De unde mai cumparati telecomanda MFY, Phanter .GBS sau variantele ei la un pret decent? Ultimile care le-am cumparat era la 20lei. Vad ca au cam explodat preturile.Ca sa nu se considere reclama astept raspuns pe MP. Link spre comentariu
Vizitator kye04 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 La 04.08.2018 la 6:17, ionel1959 a spus: De unde mai cumparati telecomanda MFY, Phanter .GBS sau variantele ei la un pret decent? Ultimile care le-am cumparat era la 20lei. Vad ca au cam explodat preturile.Ca sa nu se considere reclama astept raspuns pe MP. salut. ma intereseaza si pe mine Link spre comentariu
ionel sm Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Spuneti ce model si va raspund pe MP sa nu se considere reclama . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum