Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Made for you 4:1

attilaa0

Postări Recomandate

Senzorul 7088 este cel care va trebuie pentru telecomanda Bravo.

Senzorul 7090, impreuna cu softul asociat, simuleaza o telecomanda adica emite comenzi de oprire de ex. si este foarte util in identificarea telecomenzilor pentru aparatele care nu sunt in catalogul Bravo.

Personal, folosesc de mult timp cele 2 modele de senzori alaturi de senzorul MFY si cel pentru Alien Smart PC.

Editat de mariancalinescu
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Telecomanda panther.Am incercat sa o programaz si ledul pulseaza continu fara sa se opreascaAm scos bateriile ,le-am reintrodus si face la fel.Nu emite nimic.Mai e vreo sansa sa o readuc la viata?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Vezi ca in tol este primul pe lista cu modul de invatare , in engleza Learn Near Distance si acolo clonezi fiecare buton de pe telecomanda originala si salvezi fisierul la File Save To IR File

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

De unde mai cumparati telecomanda MFY, Phanter  .GBS sau variantele ei la un pret decent?  Ultimile care le-am cumparat era la 20lei. Vad ca au cam explodat preturile.Ca sa nu se considere reclama astept raspuns pe MP.

Link spre comentariu
Vizitator kye04

La 04.08.2018 la 6:17, ionel1959 a spus:

De unde mai cumparati telecomanda MFY, Phanter  .GBS sau variantele ei la un pret decent?  Ultimile care le-am cumparat era la 20lei. Vad ca au cam explodat preturile.Ca sa nu se considere reclama astept raspuns pe MP.

salut. ma intereseaza si pe mine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări