Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tehnics Stereo Integrated Amplifier A600MK3

Postări Recomandate

salutare tuturor am primit de curand o statie tehnics gratis ca sa zic asa , fostul proprietar mia spus ca ar fi finalii dusi si ca ar costa cam in jur de 700 ron schimbarea acestora , am vazut ca ,,finalii" defapt sunt niste mosfeturi integrate intro capsula de plasticma cam descurajat depanarea prin metodele de baza findca is multe integrate plus camie cam greu sa disting intrarile si iesirile pe cablaj asa ca apelez la voi frati electronisti sa ma ajutati si pe mine in masura in care puteti cu schema acestui amplificatoreste vorba despre un tehnics A600MK3

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• moro

2

• cristimm

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Cu 600 RON cumperi una buna deci nu prea merita reparatia cu piese originale. Eu zic sa pastrezi doar cutia, sursa, si partea de control si sa-i trantesti niste kit-uri gen IPA, TDA sau vezi si tu ce se potriveste cu alimentarea.

Link spre comentariu

sa sti ca is de acord cu tine ..... am gasit pana la urma o schema dar se pare ca is picati finali amandoi , oricum pot sa mor cu sufletu inpacat ca am incercat sa o fac dar nu renteaza

Link spre comentariu

Daca nu ma insel e vorba de 2 SVI-uri care au fiecare 2 finale montate in punte si au si protectile tot in ele. Deci atentie ca daca pui un alt montaj in cutie dupa ce ai barbierit placa de piesele vechiului final, trebuie sa-i faci legatura la masa ptr. iesirile de difuzoare si o noua protectie. Sper sa-ti fie de folos...P.S. Nu e nici un mosfet dar tot costa o caciula de bani. Pentru schema poti sa cauti si SU-A700MK cu diferenta ca acela are telecomanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări