Vizitator Toma Andrei Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Buna. Vreau sa-mi recomandati de pe http://www.mivarom.ro/catalog/index.php/trafo-linii-trafo-linii-fbt-c-34_231 un transformator pentru aparat de gard electric . Sa lucreze undeva la 6v-12v - 25000v sau peste . Il vreau pentru ursi si mistreti , deci unul puternic. Eu nu ma pricep la partea asta a transformatoarelor si de aceea va cer ajutorul . Multumesc anticipat . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Depanatorii arunca multe trafo linii, nu da banii pe unul nou. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Cele mai bune pentru asemenea aplicatie sunt cele de Blaupunkt fabricate acum 30 de ani: HR6311, HR6321, etc.. Detalii pe mesaj privat. Sarbatori fericite! Link spre comentariu
Vizitator Toma Andrei Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Multumesc pt raspunsuri .Dar cel mai potrivit de acolo care este? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Dacă vrei un curent destul de mare să aibă și efect, ar trebui o bobină de inducție auto. O tensiune foarte mare e greu de folosit din cauza izolatorilor destul de pretențioși la umezeală, o sursă de tensiune mai mică în impulsuri rare (circa 5000V) dar cu un curent de câțiva miliamperi, cred că ar fi mai avantajoasă. Link spre comentariu
Vizitator Toma Andrei Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 validae sunt de acord cu tine , dar ca sa realizez asta ce bobina de aici http://www.mivarom.ro/catalog/index.php/trafo-linii-trafo-linii-fbt-c-34_231 se potriveste ? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Oricare dintre ele e la fel de bună la aplicația ta, diferențele sunt în principal la înfășurările de recuperare, principial fac același lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum