Vizitator Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Da, se poate face, dar ma gandeam la PIC16F690. Are un nr mai mic de pini, 20 fata de 40 a lui PIC16F77A, si ocupa mai putin spatiu. Link spre comentariu
homer Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Momentan am facut chestia asta pe un Arduino Uno si vad ca merge binisor. Am pus 2 senzori interior/exterior plus am folosit o intrare pentru a masura voltajul. Nu-i mare diferenta ca bani daca as face placa cu un PIC sau direct pe Arduino asa ca o sa-l las asa ca tot acolo ajung. Mersi oricum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 (editat) Da eu l-as face cu Arduino nano sau mini daca este vorba de Arduino. Dar aici suntem in sectiunea PIC. Am facut acel termometru cu 4 sonde si cu PIC16F690 si functioneaza bine. A, si cu placere homer. Editat Aprilie 18, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
homer Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Da. Am si eu un termometru cu ceas facut cu pic si o duce bine de cativa ani. Acuma e facut cu UNO dar ma gandesc serios sa-l mut pe un Nano ca e mai micut si mai usor de gasit loc prin spatele bordului la masina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum