Marius Rotundu Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 M-am apucat si eu de sursa mai sus mentionata, iata cum mi-a iesit cablajul. Revin cu poze cand am terminat de montat piesele, probabil ca dupa revelion. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Trebuia sa scrii la Proiecte, aici scrii daca ai probleme sau dezvolti tu o sursa.Bafta si spor la treaba! Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Tinand cont cum am realizat aceste placi si mai ales unde a iesit un proiect de milioane. Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Sa faci un filmulet, sa vedem cum funtioneaza. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 ... au trecut doi ani! Link spre comentariu
kotezzyno Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 m-am gandit si eu Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Asa arata placile in acest moment si finalii de la Mauser Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Modelul aceasta de sursa Velleman k7200 este fara releu? Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Este cu releu numai ca a fost gandit in afara placii cu montare in soclu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum