Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer activ ptr completarea unor fullrange-uri cu hp18

nonyhaha

Postări Recomandate

dupa terminarea prea frumoaselor mele fullrangeuri, si vreo 3 petreceri deja la activ de la revelion in coace, am observat ca intro vila mai mare, unde nu aveam cum sa pozitionez boxele dupa dorinta inimii mele din cauza marimii si formei primului nivel, bassul nu se auzea cum trebuia invila, de simtit se simtea, dar nu se auzea, si m-am gandit sa fac in cateva luni de zile de acum in colo, un subwoofer cu hp-18s, zic eu ca o sa fie de ajuns, numai ptr a il pozitiona unde vreau , astfel incat sa imi dea ce am eu nevoie, bass, si libertatea de poziionare a fullrange-urilor.acum, bineinteles, intrebarea, : avand in vedere ca va fi folosit in spatii inchise mai mult, iar in aer liber nu va fi nevoie de o acoperire foarte mare, ce imi recomandati sa folosesc pe post de incinta? ma intereseaza zona 40-150hz maxim, si va fi folosit ptr mai multe genuri de muzica, deci e nevoie si de kick, dar si de bass prelungit, asa ca astept pareri si proiecte,va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nonyhaha

3

• crexy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mam hotarat asupra unei incinte bassreflex, 187 litri, si vreau sa fac subwooferul activ, dupa cum ziceam cu un ipa1000.acum cateva intrebari legate de acest sub activ:eu ma gandesc sa lungesc cutia cu 15cm, si sa pun inca un perete, iar in acea extensie , chiar daca iese imensa, asta e, sa montez transformatorul, filtrul, si amplificatorul.imi ajung 2 radiatoare puse spate in spate, de 23*9*4cm si cu un ventilator pus sa le racoreasca ptr 20 mosuri? adica ptr acel ipa1000?ce sa folosesc ca filtru? merge un kit gata facut? mi-ar fi tare usor, sa il iau gata facut, mi ales daca e si reglabil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări