Vizitator viobio Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 (editat) Dupa sarbatori o sa -mi construiesc un preamplificator cu tuburi,motivele sunt urmatoarele:1 imi vin la reparat,upgrade,reglat ,tot felul de amplificatoare,unele nu au control de volum sau au intrari balansate2 a cam intrat si in mine microbul ascultatului muzicii pe pickup3 am nevoie de un aparat care sa schimbe sursele,sa nu mai mut cablurile la amplificator4 am in dotare un pickup si nu aveam preu de doza MM5 imi place sa ma joc cu tuburilePreul este banal,o intrare pentru doza magnetica si doua intrari pentru surse de semnal mai mare.Dupa cum se observa ,din schema,folosesc un repetor catodic,pentru adaptarea cu orice sursa,o iesire este "normala" si una balansata.Pentru iesirea balansata o sa folosesc un transformator Hammond.Sursa de alimentare este foarte bine filtrata si stabilizata.O sa folosec E88CC,ECC83,ECC82Preamplificatorul pentru doza MM a mai fost construit de mine,functioneaza perfect si are un sunet foarte bunPareri ,sugestii,reclamatii.... Editat Decembrie 23, 2014 de viobio Link spre comentariu
iulidan2 Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Eu am testat unul mai simplu cu ajutorul colegilor din Constanta si e tentant ceva mai performant. Sper sa ne tineti la curent, ca sigur sunt mai multi amatori de vinyl. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Eu am testat unul mai simplu cu ajutorul colegilor din Constanta si e tentant ceva mai performant. Sper sa ne tineti la curent, ca sigur sunt mai multi amatori de vinyl.Pai schema de la preul pentru doza magnetica a mai fost postata de mine,partea de MM a fost si ascultata de citiva colegi care au fost la ultima intilnire a lamparilor.O sugestie,cine vrea sa construiasca preul de MM sa mai adauge un etaj de amplificare,cele doua triode din preu livreaza un semnal destul de mic,mai ales pentru atacul unui final pe tuburi.O sa pun aici poze cu fazele constructiei.Cind o sa fie gata acest preu si finalul PP,AB,cu KT88 ,o sa fac o auditie cu colegii de pe forum,o sa fie o auditie doar cu aceste aparate ,doar VIOTUBEAMP. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Eu aş adăuga şi o intrare de microfon, ptr orice eventualitate, mai sînt şi vocalişti. Link spre comentariu
saptemari Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 (editat) Vio, daca vrei un traf pentru microfon, am eu unul sa-ti dau. Adica am doua, dar sunt diferite. Iti alegi tu. Edit: de fapt ti le pot da pe amandoua si vezi tu cum te intelegi cu ele. Editat Decembrie 26, 2014 de saptemari Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Multumesc de oferta Marius,am gasit ce am nevoie la Hammond,o sa folosesc in traf care are primarul cu impedanta de 47K. Link spre comentariu
vera Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 (editat) Cred ca stabilizatorul pt. 6,3V si filamentele trebuiesc izolate galvanic fata de sursa anodica, altfel nu cred ca se poate ridica potentialul acestora.Parerea meaSarbatori fericite! Editat Decembrie 27, 2014 de vera Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Cred ca stabilizatorul pt. 6,3V si filamentele trebuiesc izolate galvanic fata de sursa anodica, altfel nu cred ca se poate ridica potentialul acestora.Parerea meaSarbatori fericite!Alimentarea filamentelor este separata galvanic de sursa anodica,in graba desenului am desenat gresit trei puncte,o sa rectific schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum