Tudor George Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Salut! Detin un o unitate pc care are placa acer g41t cu o problema rara , la instalarea windowsului , se bloqueaza la undeva unde sa se incarce sistemul operativ in hard disc ,mensionez ca hard discul functioneaza perfect si restu componentelor sunt verificate si merg bine ! ce se intampla? Link spre comentariu
cristybadea Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Posibil CD-ul de pe care se face instalarea sa fie zgariat Link spre comentariu
Tudor George Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 CD-ul este nou , CD/rw la fel ,am incercat cu diferite sisteme de operare si are acelas simtom! Am deschis topicul la Hardware pentru ca sigur are o problema de placa. La instalarea sistemului windows xp , la incarcare se opreste undeva la driver de audio sau ceva de audio...sa fie cipsetul audio? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Incearca sa dai Disable din Bios daca este audio integrat si apoi reinstaleaza iar . Link spre comentariu
Tudor George Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Da , cipsetu audio este de vina! Am dezactivat si se instaleaza bine acum! Cum il pot repara , sal schimb? multumesc !! (nu mi-a trecut prin cap sa fac asta) Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Trebuie sa ai putina experienta sa poti face asta si sa gasesti si alt chipset ,dar mai bine folosesti o placa de sunet separata si nu te mai complici ! Link spre comentariu
Tudor George Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 La final problema era de la "zona " LAN , este defecta , o voi inlocui cu un adaptor WIFi !! Multumesc si sarbatori fericite! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum